Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan várom el, hogy takarítson vagy semmi közöm hozzá?
Kb. 1 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, hetente többször vagyunk egymásnál, hol nálam, hol nála.
Nálam mindig rend van és tisztaság és kaja is mindig van. Nos, nála nincs túl nagy rend és elég koszos a lakása is. Eleinte szakadt ágyneműben kellett aludnom, nem volt egy normális párna sem, többször kértem, hogy vegyen egy normálisat, mert nem alszom jól ezekben, erre elhozta a 100 éves mamája régi takaróját és párnáját nekem. :( Ezután kértem, hogy újat vegyen, nem értette, mi a bajom ezekkel.
A wc, a kád, a mosdókagyló szinte mindig koszos, de port törölni sem szokott soha, koszosak a függönyök, a szőnyegek. A több napos mosatlant is ott hagyja a konyhában.
Több hónapig nem szóltam, de újabban kértem, hogy tegye rendbe a lakást, ha elhív magához. Azt mondta, megteszi, de nem láttam semmi változást. Saját bevallása szerint ő végig takarított, csak neki nincs ideje mindent befejezni.
Szerintetek jogos a kérésem? Azt mondtam neki legutóbb, hogy addig nem megyek át, amíg ki nem takarít rendesen. Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
Akkor keress egy másik pasit, aki megfelelőbb.
Tapasztalatból mondom, hogy sosem fog takarítani magától, ha nem zavarja. Én is ezért szakítottam az előzővel. Többek között.
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha mellette maradsz, akkor egész életedben ganézhatsz utána. Kell ez neked?
És én sem segítenék neki. Takarítson csak maga a saját otthonában szépen.
Ismerkedésnél én mindig figyelem, hogy milyen tisztasági fokozatban él a pasi. Kupi, kosz, mosdatlan edények garmada, mocskos fürdő, egyebek, nálam kizáró ok. Nagyon igénytelen az ilyen ember.
Nekem már az éppen elég, hogy abban egyenrangú a kapcsolat, hogy hol én látom vendégül őt, hol ő engem.
És akkor ajándék lónak nem nézem a fogát.:)
Ha egyszer ő kell evvel együtt is.
Persze ha én étellel várom, ő pedig nem, akkor nincs egyenrangúság. Sose adott Neked enni?... Se nem főzött, se nem csinált szendvicstálat, se nem rendelt semmit?
Szerintem teged a tudat zavar h ott az exevel lakott ...
Feltekeny vagy
Ha engem zavar a kosz, akkor kitakarítok. Vagy nem megyek oda.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!