Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogosan kaptam fel a vizet?
Én is felháborodtam volna.
Nem lehet, hogy pont ő akarja kiélni magát, ezért ajánlkozott?
Mivel csak az első szerelmed igy totál felesleges összeházasodnotok és ezt ő is tudja.
És amig nem laktok együtt addig felesleges is házasodni.Ott derul ki hogy milyen az ember.
Amugy meg ahogy irtak ez csak időszakos állapot nálad aztán lesz más pasid.
Mondhatod hogy nem,de az idő minket fog igazolni.
A barátod is talál mást.
Ennyi ennek hamarosan vége,készülj fel addig.:)
Pontosan ezert nem allok le huszoneves csajokkal, mert egyszeruen annyira gyerekesek h az valami eszmeletlen. A pasid tokjo fej, realisan latja, h egy gyerek vagy aki meg nem elte ki magat es szeretne ha nem harminc evesen ket gyerekkel a hatad mogott jonnel ra h te meg elni akarsz.
Ez egy jo gesztus, nem megbantani akart csak megelozni a kesobbi dolgokat.
35/F
"Nekem ő az első nagy szerelem"
Ezért...
Itt gyakorin mindenki álomvilágban él és elvakultan hisz az első nagy, sírig tartó szerelemben.
De ezek többnyire azok az emberek akiknek soha nem volt senkijük vagy hozzád hasonlóan, ugyanúgy álomvilágban élnek.
Egy 30-as férfi teljesen máshogy látja a világot. Eleget TAPASZTALT már ahhoz, hogy tudja, az élet nem habos torta, a szerelem pedig abszolút nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!