Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogosan kaptam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jogosan kaptam fel a vizet?

Figyelt kérdés
Ma összevesztem a vőlegényemmel. Ő 32 éves, én 23 vagyok. Nekem ő az első nagy szerelem, 1 hónapja meg is kérte a kezemet 1 év együttjárás után. Ma pedig azt mondta, hogy nem szeretne magához láncolni és hogy éljem ki még magam mert fiatal vagyok. De én őt szeretem és nem érdekel másik pasi. Boldog vagyok vele és nagyon szeretem, de nem tudom mire vélni ezt a mondatát.... Összevesztem vele és most nagyon bánt a dolog, hogy mégis mi van velünk? Miért akarja, hogy mással legyek, amikor nekem ő a mindenem? :(
2016. febr. 29. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert tudja, hogy sokáig nem marad ez így.
2016. febr. 29. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Én is felháborodtam volna.

Nem lehet, hogy pont ő akarja kiélni magát, ezért ajánlkozott?

2016. febr. 29. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ezt az Éld ki magad! mondatot nem tudom értelmezni két egymásba szerelmes ember esetében. Most akkor együtt, vagy külön?
2016. febr. 29. 18:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Ma már tuti nem fogunk beszélni, majd csak holnap, addigra mindketten lenyugszunk és nyugodtan megbeszéljük... Remélem...
2016. febr. 29. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
13%

Mivel csak az első szerelmed igy totál felesleges összeházasodnotok és ezt ő is tudja.

És amig nem laktok együtt addig felesleges is házasodni.Ott derul ki hogy milyen az ember.

Amugy meg ahogy irtak ez csak időszakos állapot nálad aztán lesz más pasid.

Mondhatod hogy nem,de az idő minket fog igazolni.

A barátod is talál mást.

Ennyi ennek hamarosan vége,készülj fel addig.:)

2016. febr. 29. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
El se tudom olvasni úgy be vagyok gombázva.
2016. febr. 29. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Én inkabb azon akadtam volna ki, hogy minek kéri meg a kezemet, ha így gondolja?
2016. febr. 29. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:
19%

Pontosan ezert nem allok le huszoneves csajokkal, mert egyszeruen annyira gyerekesek h az valami eszmeletlen. A pasid tokjo fej, realisan latja, h egy gyerek vagy aki meg nem elte ki magat es szeretne ha nem harminc evesen ket gyerekkel a hatad mogott jonnel ra h te meg elni akarsz.

Ez egy jo gesztus, nem megbantani akart csak megelozni a kesobbi dolgokat.

35/F

2016. febr. 29. 20:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő! 23 évesen miért lennék gyerek?
2016. márc. 1. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nekem ő az első nagy szerelem"

Ezért...

Itt gyakorin mindenki álomvilágban él és elvakultan hisz az első nagy, sírig tartó szerelemben.

De ezek többnyire azok az emberek akiknek soha nem volt senkijük vagy hozzád hasonlóan, ugyanúgy álomvilágban élnek.

Egy 30-as férfi teljesen máshogy látja a világot. Eleget TAPASZTALT már ahhoz, hogy tudja, az élet nem habos torta, a szerelem pedig abszolút nem elég.

2016. márc. 1. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!