Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kaptam a lecseszést?
Együtt lakunk barátommal, ő szabin van 18-ig, én meg a vizsgáimra tanulok (egyetemista vagyok, de dolgozok is mellette), most vizsgaidőszak van, hétfőn megyek vizsgázni.
Ma is azzal ment el a napom, hogy felkeltem, fürödtem, tanultam, ettem meg kicsit neteztem közben, tanultam és már mindjárt 8 óra. Nagyon sok és nehéz az anyag, muszáj ennyit tanulnom, hogy utolérjem magam.
A barátom meg egész nap csak sorozatokat néz, unalmában óránként bejött a kisszobába ahol tanulok, tett két kört meg nézett, aztán kiment. Aztán azon nyaggatott, hogy mikor csinálok kaját, de úgy hogy már tegnap főztem kaját, de az nem jó neki... Itt lihegett óránként a nyakamba, hogy mikor főzök már... Most végeztem pár perce, mennék főzni, erre látom, hogy még annyi sem volt benne, hogy bevásároljon... És szó szerint kizavart a konyhából, hogy jó akkor majd eszik pirítóst, ha én nem vagyok képes főzni neki...
Szerintetek?
A gyakoris népítéletet előre hozom: "Mekkora szemét! Felnégyelni!"
Az a baj, hogy szabi után mehet vissza a gyárba szopni, szeretné kihazsnálni az időt gondolom. Akkor meg majd te cseszteted őt. Remek kapcsolat :)
Nem jogos a lecseszés, én teljesen megértelek téged.
Nem gonoszságból mondom, de valószínűleg a barátod nem tudja milyen egy nagyon nehéz vizsgára tanulni, és nem gonosz akart lenni, csak nehéz elképzelnie, mit is jelent ez. Próbáld neki nyugodtan elmagyarázni.
Honnan veszitek, hogy gyári munkás?
Amúgy meg nem jogos a lecseszés...
Ha nagyon akar kaját, főzzön magának, ezt férfiként mondom.
Meg hát nem nyaggatni kell a másikat, hanem előre megbeszélni, megkérni, hogy főzzön és mondjuk olyat, amit mindkettő fél szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!