Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan kaptam a lecseszést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kaptam a lecseszést?

Figyelt kérdés

Együtt lakunk barátommal, ő szabin van 18-ig, én meg a vizsgáimra tanulok (egyetemista vagyok, de dolgozok is mellette), most vizsgaidőszak van, hétfőn megyek vizsgázni.

Ma is azzal ment el a napom, hogy felkeltem, fürödtem, tanultam, ettem meg kicsit neteztem közben, tanultam és már mindjárt 8 óra. Nagyon sok és nehéz az anyag, muszáj ennyit tanulnom, hogy utolérjem magam.

A barátom meg egész nap csak sorozatokat néz, unalmában óránként bejött a kisszobába ahol tanulok, tett két kört meg nézett, aztán kiment. Aztán azon nyaggatott, hogy mikor csinálok kaját, de úgy hogy már tegnap főztem kaját, de az nem jó neki... Itt lihegett óránként a nyakamba, hogy mikor főzök már... Most végeztem pár perce, mennék főzni, erre látom, hogy még annyi sem volt benne, hogy bevásároljon... És szó szerint kizavart a konyhából, hogy jó akkor majd eszik pirítóst, ha én nem vagyok képes főzni neki...

Szerintetek?

2016. jan. 4. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ki kellett volna zárni a szobából azzal, hogy főzzön magának vagy éhezzen.
2016. jan. 4. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell dobni az ilyet a francba. Még szerencse, hogy az én barátom kifejezetten szeret főzni :D Nem volt még olyanra példa, hogy nekem kellett volna neki főzni, még ha én főzök elvileg egyedül, akkor is odajön segíteni, és közös főzőcske lesz belőle :) Javaslom neked is egy normális férfi találását.
2016. jan. 4. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyenekből sosem csinálunk ügyet.

Pont a férjemmel beszéltük, hogy van egy barátunk, aki hétvégén 4 féle levest főz, hogy aztán legyen mit enniük másik héten. Én ennél lazább vagyok, főzök egy félét, és együtt töltjük a hétvégét, nem a konyhában vagyok egyedül. Mondtam épp neki, hogy bezzeg, ha olyan nőt vettél volna el. Ő meg erre azt válaszolta, van keze ő is tud főzni, ha nagyon akar...

Ja és vizsgaidőszakban nem b.....szogattuk annó egymást, mindenki annyit tanult amennyi neki jól esett, ha nem volt kaja hát rendeltünk egy pizzát.

25-N

2016. jan. 5. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Pont melletted kéne állnia, hogy sikerüljenek a vizsgáid... Van még mit tanulnia az biztos.
2016. jan. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!