Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kaptam a lecseszést?
Együtt lakunk barátommal, ő szabin van 18-ig, én meg a vizsgáimra tanulok (egyetemista vagyok, de dolgozok is mellette), most vizsgaidőszak van, hétfőn megyek vizsgázni.
Ma is azzal ment el a napom, hogy felkeltem, fürödtem, tanultam, ettem meg kicsit neteztem közben, tanultam és már mindjárt 8 óra. Nagyon sok és nehéz az anyag, muszáj ennyit tanulnom, hogy utolérjem magam.
A barátom meg egész nap csak sorozatokat néz, unalmában óránként bejött a kisszobába ahol tanulok, tett két kört meg nézett, aztán kiment. Aztán azon nyaggatott, hogy mikor csinálok kaját, de úgy hogy már tegnap főztem kaját, de az nem jó neki... Itt lihegett óránként a nyakamba, hogy mikor főzök már... Most végeztem pár perce, mennék főzni, erre látom, hogy még annyi sem volt benne, hogy bevásároljon... És szó szerint kizavart a konyhából, hogy jó akkor majd eszik pirítóst, ha én nem vagyok képes főzni neki...
Szerintetek?
Mi ilyenekből sosem csinálunk ügyet.
Pont a férjemmel beszéltük, hogy van egy barátunk, aki hétvégén 4 féle levest főz, hogy aztán legyen mit enniük másik héten. Én ennél lazább vagyok, főzök egy félét, és együtt töltjük a hétvégét, nem a konyhában vagyok egyedül. Mondtam épp neki, hogy bezzeg, ha olyan nőt vettél volna el. Ő meg erre azt válaszolta, van keze ő is tud főzni, ha nagyon akar...
Ja és vizsgaidőszakban nem b.....szogattuk annó egymást, mindenki annyit tanult amennyi neki jól esett, ha nem volt kaja hát rendeltünk egy pizzát.
25-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!