Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavarja ez a barátom?
1 éve járunk, pár hónapja összeköltöztünk, nincs közös kassza, a vásárlásokat felváltva fizetjük.
Tegnap pogácsát sütöttem neki (én nem ettem belôle) a maradék tojást, amit nem kentem a tetejére a kutyámnak adtam a maradék reszeltsajttal.Ezen teljesen kiakadt, elvette a sajtos tányért és elkezdte enni a rajta maradtat. Én rászóltam, hogy ne legyen irigy a kutyára, ô meg erre kifejtette mennyire elege van abból, hogy a kutyával kivételezek, meg hogy jobbnál jobb falatokat kap. Valóban kapott már nyulat és bárányt nyersen, mert ezekhez jutottam hozzá olcsón, ill valóban leviszem pisilni pár óránként, ha lehetôségem van rá, mert ez alap szükséglete minden élôlénynek és nem akarom feleslegesen váratni, ha nem muszáj.
A bárányt és a nyulat nem eszi meg, mert szegény cuki kisbárány meg nyuszika, 1 hete eszem a birkapörköltet, mert meg sem kóstolja, fél tojásból meg nem akartam rántottát sütni.
A kutya nem kap kivételeket, max azt, hogy naponta tanítom trükkökre 20-30 percet, de a barátom itthon is még 5-6 órát dolgozik, így elég sok a szabadidôm, amit az ô zavarása nélkül töltök el. Többek között ezért ment bele a kutya vásárlásba (kb akkor ismertem meg, mikor eldöntöttem, hogy veszek egy kiskutyát), hogy ne unatkozzak, meg ne legyek annyit egyedül.
A kutya minden felelôsége az enyém, jó ha 4x levitte összesen sétálni, meg a tápot ô hozza haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!