Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik nem kezdenének tapasztalatlan sráccal, azoknak valami gond van a fejükben?
Vannak lányok akik amiatt nem kezdenének valakivel, mert nem volt barátnőjük vagy azért, mert szerintük alkalmatlan lesz a kapcsolathoz vagy mert rossz lesz vele a szex vagy mert később elhagy.
Most ezt komolyan gondolják? Mert magamból kiindulva azért nem volt még barátnőm, mert nem volt olyan lány akivel szívesen együtt lettem volna, akit tudnék szeretni, akik nekem tetszettek vagy foglaltak voltak vagy nem voltam nekik szimpatikus. Eddig még nem jártam szerencsével. Ezért most automatikusan alkalmatlan leszek és büntetnem kéne magam?
Ha olyan lánnyal lennék együtt aki szimpatikus és tetszik rendesen, nem érdekelne milyen más lánnyal, ahhoz meg eleget szocializálódtam, hogy tudom hogy működnek a kapcsolatok, mit mikor kéne csinálni, nem bunkerben születtem és a szexualitáshoz össze kell csiszolódni. Néha félek, hogy egy ilyen mentalitású lánnyal fogok összeismerkedni, mert ha szimpatikus leszek neki megszeret és emiatt elhagy akkor tényleg valami gond van nála. Későn érő is vagyok 19 éves koromtól kezdtek igazán érdekelni a lányok.
Nem veszed észre kérdező, hogy mennyire szánalmas vagy? Te beszélsz itt primitív intelligenciáról, holott minden egyes válaszodnál bebizonyítod, hogy egyszerűen nem látsz tovább az orrodnál... Annyira szűklátókörű vagy, hogy az már lassan nekem fáj. Tök mindegy neked, hogy itt ki mit mond, hogyan érvel, mert egyszerűen ugyanúgy egyre csak a saját hülyeséged hajtogatod. Mond neked egyáltalán valamit az a szó, hogy érvelés?! :D Még csak megcáfolni se tudod, ami nem tetszik neked, helyette inkább a másikat ócsárolod, holott tényleg szinte egy rossz szót nem szólt neked senki. De igaz, ezt a legegyszerűbb csinálni, ha olyat hallasz, ami nem tetszik :) Ez igazán érett hozzáállásról tanúskodik (kb mint egy óvodás). Ha élőben nem ért veled egyet valaki, akkor egyébként mit csinálsz, először anyázol, aztán elmész a sarokba sírni, vagy hogy kell ezt elképzelni? :D
Az ilyen jellegű mondataidon pedig, hogy "Hiába jöttök azzal, hogy szerettek adni is mikor rohadtul nem igaz", már tényleg csak nevetni lehet. Meg mikor elkezded ecsetelni, hogy csak előítéletes itt mindenki. Aha. Hát, te már csak tudod. Meséld már el, mennyi tapasztalatod is van? Jaaa, tudom, NULLA. Akkor meg miről beszélsz? :D Mégis úgy akarod itt előadni a dolgokat, mintha te már annyi mindent megéltél volna. Az az 1-2 ember pedig, akinek ugyanolyan szánalmas az élete, mint a tied, meg adja alád a lovat.
Figyelj kérdező, ha te ennyire tudod a tutit, azt mondom, ne itt kardoskodj az igazadért, meg dobálózz számodra ismeretlen fogalmakkal, mint pl az intelligencia, hanem menj ki a való életbe, és ott legyen ekkora szád. Ne csak magyarázz, hanem menj akkor, és vesd be a te "nagy tudományodat" :D De ennyire szemellenzős hozzállással amúgy nyugodt lehetsz, hogy nem csak szexre vagy alkalmatlan, hanem mindenféle emberi kapcsolatra is. Bár egyébként már elgondolkodtató, hogy vajon csak provokálni akarsz, vagy tényleg ennyire hülye vagy.
Amúgy várom a lepontozást, meg a megszokott kis hülyegyerek stílusú válaszokat. Ne fogjátok vissza magatokat, hadd nevessek még a hisztiteken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!