Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik nem kezdenének tapasztalatlan sráccal, azoknak valami gond van a fejükben?
Vannak lányok akik amiatt nem kezdenének valakivel, mert nem volt barátnőjük vagy azért, mert szerintük alkalmatlan lesz a kapcsolathoz vagy mert rossz lesz vele a szex vagy mert később elhagy.
Most ezt komolyan gondolják? Mert magamból kiindulva azért nem volt még barátnőm, mert nem volt olyan lány akivel szívesen együtt lettem volna, akit tudnék szeretni, akik nekem tetszettek vagy foglaltak voltak vagy nem voltam nekik szimpatikus. Eddig még nem jártam szerencsével. Ezért most automatikusan alkalmatlan leszek és büntetnem kéne magam?
Ha olyan lánnyal lennék együtt aki szimpatikus és tetszik rendesen, nem érdekelne milyen más lánnyal, ahhoz meg eleget szocializálódtam, hogy tudom hogy működnek a kapcsolatok, mit mikor kéne csinálni, nem bunkerben születtem és a szexualitáshoz össze kell csiszolódni. Néha félek, hogy egy ilyen mentalitású lánnyal fogok összeismerkedni, mert ha szimpatikus leszek neki megszeret és emiatt elhagy akkor tényleg valami gond van nála. Későn érő is vagyok 19 éves koromtól kezdtek igazán érdekelni a lányok.
Kérdező, aranyosan beszélsz arról, hogy "mit kell ezen tanítgatni", mikor amúgy fingod nincs a kapcsolatokról. Nem ülsz egy kicsit magas lovon? :)
Érdekes mód a nálam 10 évvel idősebb partneremmel nem kellett összecsiszolódni..pontosan tudta hogy érjen hozzám, hogy csókoljon, hogy izgasson fel, hogy vegyen le teljesen a lábamról, hogy fordítson meg az ágyban, hogy döntsön a falnak.. én pedig hozzá hasonlóan pontosan tudtam hogy fordítsam a csípőmet rajta, alatta, mellette, tudtam hogyan használjam a nyelvemet, a számat, a kezemet, óvatosan a fogamat is néha. Hát a reakcióiból ítélve nagyon jól csináltam, és ehhez nem kellett az, hogy majd én tudom mi neki a jó. Eddig a férfiaknak nem volt problémájuk a technikámmal..egyik se akarta másképp.. És örülök neki, hogy ő is elsőre tudta, hogy mire van szüksége egy nőnek.
Na nekem ez kell. És te kérdező, ezt egészen biztosan nem tudnád megadni, hiszen még előbb meg kell tanulnod, hogy egyáltalán mi kell egy nőnek. Csak hogy én is válaszoljak arra, hogy mégis mit kell ezen tanulni..
És az olyan nagy katasztrófa, ha ezt elsőre nem tudja megadni? Csak gondolj abba bele, hogy olyan pasiba szeretsz bele aki tapasztalatlan, mert az élete nem alakult rózsásan és eleinte nem olyan, mint akit leírtál. Ennyire türelmetlen lennél vele? És már ki is dobnád? Ha igen semmilyen érzelem, megértés se szorult beléd.
Még egyszer utoljára írom többen mondták már azt, hogy nem a tapasztalatoktól lesz valaki jó partner, hanem a hozzáállásától ezt miért olyan nehéz megérteni? Az csak egy hoax, hogy aki tapasztalatlan az full béna lesz és nem tudja mit kell csinálni valamelyik idióta műmájer kitalálta és szájról szájra terjed ez a hülyeség. Én legalábbis majd szeretnék élvezetet is nyújtani a másiknak nem csak kapni. Lehet, hogy ti full bolondokat fogtatok ki, de nem kell mindenkit egy kaptafára venni. Ezen mit nem lehet megérteni?
Egyébként félreértés ne essék...én nagyon szeretek élvezetet nyújtani. Tudod miért szeretem az orális szexet? Mert engem is megőrjít és teljesen felizgat az, hogy látom a partnerem élvezi, amit csinálok.
Szóval nagyon is szeretek élvezetet nyújtani, és nem csak kapni azt.
Már írtam egy párszor, biztosan találsz olyan nőt, akit nem érdekel, hogy tapasztalatlan. De ez nem én vagyok.. és vagyunk így még páran.
Egyébként ez a férfiaknál is ugyanúgy megvan.. Ha ez a férfi, akiről itt eddig írtam, nem ismerne engem, akkor nem kezdett volna velem, mert a szimplán a korom alapján úgy gondolta volna, hogy nem vagyok még kellőképpen felszabadult az ágyban, nem tudom esetleg, hogy mit akarok, nem ismerem úgy a saját testem, illetve a férfiak szükségletét. Miután elég jól ismer, ezért nyugodtan kezdett velem és nem is kapott kevesebbet, mint remélte.. Ahogy én is, úgy ő is felismeri a szexuálisan tapasztalt és túlfűtött embereket.
Én ilyen vagyok, és az nyilvánvaló, hogy nem én vagyok a te embered, ez egy percig nem kérdés. Csupán igyekszem veled megértetni az én, és sokak álláspontját, hogy mégis mit jelent az, ha valakit "tanítani" kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!