Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik nem kezdené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik nem kezdenének tapasztalatlan sráccal, azoknak valami gond van a fejükben?

Figyelt kérdés

Vannak lányok akik amiatt nem kezdenének valakivel, mert nem volt barátnőjük vagy azért, mert szerintük alkalmatlan lesz a kapcsolathoz vagy mert rossz lesz vele a szex vagy mert később elhagy.

Most ezt komolyan gondolják? Mert magamból kiindulva azért nem volt még barátnőm, mert nem volt olyan lány akivel szívesen együtt lettem volna, akit tudnék szeretni, akik nekem tetszettek vagy foglaltak voltak vagy nem voltam nekik szimpatikus. Eddig még nem jártam szerencsével. Ezért most automatikusan alkalmatlan leszek és büntetnem kéne magam?

Ha olyan lánnyal lennék együtt aki szimpatikus és tetszik rendesen, nem érdekelne milyen más lánnyal, ahhoz meg eleget szocializálódtam, hogy tudom hogy működnek a kapcsolatok, mit mikor kéne csinálni, nem bunkerben születtem és a szexualitáshoz össze kell csiszolódni. Néha félek, hogy egy ilyen mentalitású lánnyal fogok összeismerkedni, mert ha szimpatikus leszek neki megszeret és emiatt elhagy akkor tényleg valami gond van nála. Későn érő is vagyok 19 éves koromtól kezdtek igazán érdekelni a lányok.

2016. febr. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

16 os : nem tudom megállni hogy ne reagáljak az írásodra.

Azt írod ne kelljen tanítgatni.... Pfff mi lenne ha nem csak a saját önző igényeidet akarnád a másiktól megkapni? Hanem mondjuk adni is? Segíteni is? Ezt nem csak a sexre értem, hanem úgy áltatában. Tudom hogy egy elb.szott világban élünk de azért álljon már meg a menet.

Nagyon jól mondja egyébként a kérdező, a JÓ szexhez össze kell csiszolódni. A saját önös vágyaid kiéléséhez nem kell, az két különböző dolog...

2016. febr. 29. 00:35
 22/62 anonim ***** válasza:

Miért kell leszolni a másikat!? Az ember alapjáraton akár hogy is nézzük,igen is önző. Mindenki a legjobbat keresi maga mellé.

Attól hogy nem akarja a másikat "tanitgatni" valaki,még nem lessz önző!!!

Igen a jó sexhez össze kell csiszolódni. De én tapasztalatom alapján egyszerübb egy tapasztalt pasival,mint egy tapasztalatlannal. Úgy jó a sex ha magától történnek a dolgok és nem rávezetgetni kell hogy mit csináljon. Persze mindenki máshogy gondolja! (ami szerencse).

Éngem mindig a 30feletti pasik vonzottak,mert tapasztaltak (nem csak a sex terén),éretebbek. Nem apapkomplexus,jó a kapcsolatom az apámmal.

Van egy bnőm,ő szereti a tapasztalatlan pasikat,mondván h úgy "tanitja" őket hogy jók legyenek számára az ágyban.

2016. febr. 29. 01:27
 23/62 anonim ***** válasza:

22es vagyok

N/24

2016. febr. 29. 01:32
 24/62 anonim ***** válasza:
Én soha nem értem ezt a "tanítgatni" dolgot. Mit kell tanítgatni? Írja már le valaki.
2016. febr. 29. 02:12
 25/62 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, nálam pozitívum, ha a srác kezdő. :D Fura is, hogy a jelenlegi páromnak volt már előttem barátnője, előtte két srácnak is én voltam az első.

Normál esetben az ember úgyis máshogy áll az új párjához, mint az exéhez, és 0-ról kezdi a megismerését, soha nem értettem, milyen "tapasztalat" kell... Attól, hogy valaki exbarátnője imádott valamit az ágyban, lehet hogy most nagy magabiztosan nekiáll csinálni a srác, az új lány meg kiakad rajta? :D Úgyis újra fel kell fedezni egymást, nem sokat számít az a nagy "tapasztalat".

2016. febr. 29. 08:48
 26/62 anonim ***** válasza:
58%

En nagyon jokat tudok szexelni osszecsiszolodas nelkul is. Volt egy par alkamas kalandom egy nalam 10 evvel idosebb ferfival es szetszedtuk egymast mar az elso alkalommal is. Nekem erre van szuksegem, nem pedig a tanitgatasra, maszatolasra, ahogy elottem irtak. Ketlem hogy ezzel barkit is elszalasztanek..enelkul is nagyon partnereim voltak es van.

Es a szex csak az egyik resz. 26 eces vagyok 2 komoly kapcsolattal mogottem, illetve benne vagyok egyben, remelem az utolso lesz. A parom is hasonlo. Mindketten tudjuk mit akarunk, a problemainkat is tudjuk hogyan kezeljuk, de mindezt csak azert mert volt lehetosegunk tanulni elotte mas kapcsolatainkbol. Csaladot szeretnek lassan, nem pedig ujabb halalra itelt kapcsolatokat azert mert te belebuknal.

Biztos talalsz majd olyat akinek megfelelsz, de attol senki nem lesz idiota, hogy nem akarok ujra a starthoz allni.

2016. febr. 29. 09:28
 27/62 A kérdező kommentje:

#25 Erről beszélek én is. Nem tudják elmagyarázni, mi az a "tanítgatás" hallották valahonnan és birka módjára hangoztatják ezt a hülyeséget. Megmondom őszintén én egyáltalán nem akarom azt, hogy tanítgasson, hanem egyenrangúnak kezeljük egymást és ez alap egy normális kapcsolatban, nem szabad elnyomni egymást. Az meg, hogy abból indulnak ki, hogy béna leszek az ágyban az nonszensz.

És mivan akkor, ha elején tényleg az leszek, ennyire f...zhiányosak vagytok vagy ennyire nincs bennetek semmilyen érzelem, empátia a másik iránt? Kezdetben mindig vannak bénázások, mert két embernek összekell szoknia, meg kell tanulni mi a jó a másiknak, de ehhez nem szükséges a múltbéli tapasztalat, nem is beszélve arról, hogy az a múltba történt. Az a leglényegesebb, hogy milyen most, megkell válni a múltunktól.

Én problémás ember voltam régebben olyanokat követtem el, ami miatt visszagondolva ég a pofám, de már az a MÚLT nem a JELEN és ezért tartom szánalmasnak az ilyen "nőket" akik emiatt nem kezdenének párkapcsolat, mert egy normális érvet még nem tudtak felhozni. Na meg elhagynám egy másikért... tudjátok ezért se jöttem össze egy olyan lánnyal aki nem vonzott annyira, mert nem akartam csak azért összejönni vele, hogy elmondhassam azt, hogy ettől most ennyire tapasztalt lettem és nem akartam kicseszni vele, mert komoly kapcsolatot akartak. Azt a lányt keresem, aki nekem tetszik rendesen mind külsőleg mind személységileg, akit tudnék szeretni és engem nem érdekel milyen mással, ha annyira érdekelne már rég kikezdtem volna egy nem túl szimpatikus lánnyal csak azért, hogy meglegyen, de nem az hajt engem.

Szerintem csak nagyon elvannak telve maguktól, mert volt több kapcsolatuk és ezért felsőbbrendűsgéi érzetük támad amit kikell élniük, mint pl. egy "tapasztalatlan" férfin. De örülök, hogy te pl. normálisabban gondolkozol és ebben teljesen egyetértünk. :)

2016. febr. 29. 09:56
 28/62 anonim ***** válasza:
Akkor nem is gond ha igy gondolkodok, hiszen az "ilyenek", mint en, nem kellunk. Halisten.. ;)
2016. febr. 29. 10:12
 29/62 A kérdező kommentje:
Látszik az írás stílusodon is, hogy nem vagy egy lángelme. Nem kellenél, mert nekem fontos, hogy egy lány valamennyire intelligens legyen és ne legyen szűk látókörű!
2016. febr. 29. 10:19
 30/62 anonim ***** válasza:
Te mar csak tudod.. ;)
2016. febr. 29. 10:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!