Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a gond, hogy ezek a lányok szimpatikusak?
Azok a lányok szimpatikusak, akik beismerik, hogy fontos a külső az ismerkedésnél, és az is, hogy jól nézzen ki a pasi.
Sajnos nagyon kevesen vannak, de nekem annál szimpatikusabbak, mert korrekt, egyenes jellemnek tartom őket. Elvégre a nők 99%-a így működik, mégis hazudnak erről.
Most nem azért, de van olyan akinek nem fontos a külső?
Nem tudom elképzelni, hogy olyannal legyek aki nem tetszik külsőre.
Persze egy tökéletes küllemet kb. egy màsodperc alatt képes hazavàgni egy olyan jellem ami nem szimpatikus. Szóval fontosabbak a belső értékek.
De a külső is az, aki nem ezt àllítja az àlszent és hazug.
Csak nagyon rosszul tud esni, mikor álszent módon olyanokat mondanak, hogy "mindenki bejön valakinek" és ehhez hasonlókat.
Én nem jövök be a nőknek, és nem én vagyok az egyetlen ilyen pasi.
"Csak nagyon rosszul tud esni, mikor álszent módon olyanokat mondanak, hogy "mindenki bejön valakinek" és ehhez hasonlókat."
Ez nem álszentség. A külső fontos nekem is, mindenkinek. Ellenben a szépség relatív és ha csaknem extérm csúnya valaki mindneki találhat magának olyat akinek tetszik... Rengeteg ember van akit bottal sem piszkálnék mégis párkapcsolatban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!