Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik nem kezdené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik nem kezdenének tapasztalatlan sráccal, azoknak valami gond van a fejükben?

Figyelt kérdés

Vannak lányok akik amiatt nem kezdenének valakivel, mert nem volt barátnőjük vagy azért, mert szerintük alkalmatlan lesz a kapcsolathoz vagy mert rossz lesz vele a szex vagy mert később elhagy.

Most ezt komolyan gondolják? Mert magamból kiindulva azért nem volt még barátnőm, mert nem volt olyan lány akivel szívesen együtt lettem volna, akit tudnék szeretni, akik nekem tetszettek vagy foglaltak voltak vagy nem voltam nekik szimpatikus. Eddig még nem jártam szerencsével. Ezért most automatikusan alkalmatlan leszek és büntetnem kéne magam?

Ha olyan lánnyal lennék együtt aki szimpatikus és tetszik rendesen, nem érdekelne milyen más lánnyal, ahhoz meg eleget szocializálódtam, hogy tudom hogy működnek a kapcsolatok, mit mikor kéne csinálni, nem bunkerben születtem és a szexualitáshoz össze kell csiszolódni. Néha félek, hogy egy ilyen mentalitású lánnyal fogok összeismerkedni, mert ha szimpatikus leszek neki megszeret és emiatt elhagy akkor tényleg valami gond van nála. Későn érő is vagyok 19 éves koromtól kezdtek igazán érdekelni a lányok.

2016. febr. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Idiota pedig nem vagyok. :)
2016. febr. 28. 22:50
 12/62 anonim ***** válasza:
72%

És csak ez az egy oka lehet,hogy nincs csajod ? hogy az ő fejükben van a gond?

Esetleg nem lehetséges,hogy nem találtál még hozzád illőt ?

Nem jó helyen keresel?

Bunkó vagy,ápolatlan,vagy akármi ?(nem sértés)

Nekem sincs most senki a láthatáron,de attól nem gondolom,hogy az összes férfinak gond van a fejében aki nem veti magát a lábaim elé :D

Egyébként lehet,hogy neked ezek a dolgok természetesek ,hogy hogy kell viselkedni egy lánnyal/nővel,de nem mindenkinek.

Nálam pl a szexuális tapasztalatlanság kizáró ok. Nem azért,mert ez a világ legfontosabb dolga,de igenis fontos . Most nyers és bunkó leszek : nekem pl semmi kedvem hónapokig tanítgatni valakit,amig végre 3 percnél tovább bírja ,vagy amikor neked kell elmondanod hogy kell felhúzni egy óvszert,vagy megmutatnod hol van a csikló és mi is az,vagy a végtelen önzőség ... nekem ilyen tapasztalataim vannak a "későn érő" fiúkkal ,tudom,nem mind ilyen ,és bőven akad "tapasztaltabb" is,aki még ennél is rosszabb,gondolom ..

Nálam ez a visszatartó erő,nem rólad szól,nem ismerlek .. de én ilyeneket fogtam ki.

2016. febr. 28. 22:52
 13/62 anonim ***** válasza:
Szerintem ostobaság, és csak ők zárják el magukat csomó amúgy jó pasitól, ha ilyenek alapján kikosaraznak.
2016. febr. 28. 23:07
 14/62 anonim ***** válasza:
44%

Tudod kérdező aki 26 évesen nem jutott el eddig egy nővel se, ott valami általában nem stimmel. Nem azért de legalább egy szexet összehozni nem nagy ügy manapság :D

Megjegyzem a kérdésed is olyan mintha 14 lennél.

19 évesen értél ezzel a résszel semmi gond viszont az hogy 7 év alatt semmit se tudtál kezdeni ezzel az már nem szimpi.

Aztán itt ez a "büntetnem kéne magam" duma... már bocs de normális pasi ilyet szerintem nem is gondol.

Ez a "nem jártam szerencsével" dolog is ááááá :D Nem szerencse kell ehhez hanem egy száj, némi igényes megjelenés és egy kis humor.

Mindezek után ettől még persze találhatsz olyan nőt akit ez nem zavar, de én tuti nem járnék veled.

22N

2016. febr. 28. 23:07
 15/62 A kérdező kommentje:
20 éves koromban halt meg az anyukám ami miatt gyökeresen megváltozott az életem és pár évig depresszióban szenvedtem. Apukám se élt akkor mert ő kicsi koromban lett öngyilkos. Olyankor nem ment se az ismerkedés se a suli se a munka. Elellett otthonról is költöznöm. Egy szóval senkinek se kívánom ezt amit átéltem huszas éveim elején. Kifogtam olyan ismerösöket akik még jobban lehuztak a negativitásukkal, olyanokat kaptam tölük hogy kevés szar vagyok azpkhoz a lányokhoz akiknekem tetszenek. Mára már lefogytam igényesebb lettem csak még nem jártam sikerrel. Diohéjban ennyi amiért nem jött össze még semmi.
2016. febr. 28. 23:33
 16/62 anonim ***** válasza:

Szomorú, amit át kellett élned, és tényleg nagyon sajnállak miatta kérdező. De ez akkor se indok rá, hogy konkrétan leidiótázz mindenkit, aki nem úgy gondolkodik a dolgokról, ahogyan te.

Tetszeni fog vagy sem, az én álláspontom a következő: Általában párkapcsolatok terén a férfiaké a kezdeményező, határozottabb szerep, nincs ez másként a szexben sem. Az másik dolog, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatban persze a nő is ugyanúgy kezdeményezhet, és kéne is neki szerintem, de ez más téma. Viszont a kezdeti időszakban, hacsak nem egy domina beállítottságú nőről van szó, vagy egy olyanról, aki már kegyetlenül be van indulva, és nem bírja ki, hogy ne vesse rá magát a másikra, akkor a férfié a kezdeményező szerep. Ő teszi magáévá a nőt, és nem fordítva. És igen, még ha fáj is, ehhez igenis kell némi tapasztalat, hogy jól csinálja, és ne csak "maszatoljon". Nem mondom nyilván én se, hogy ez akkora tudomány, mindössze gyakorlás kérdése, és könnyen tanulható, de akkor is szükséges némi tapasztalat. Fiatalabb korban persze természetes, ha tapasztalatlanabb valaki, de egy bizonyos kor felett már azért (megjegyzem, szerintem jogosan) elvárhatja a nő (de ugyanígy a férfi is), hogy a szex ne a másik tanítgatásáról szóljon, hanem a tiszta élvezetről. Én úgy gondolom, nincs ezzel semmi probléma. Azzal viszont már annál inkább, hogy ezt meg se próbálod megérteni, hanem helyette mindenkire ráhúzod, hogy "gond van a fejében", aki nem úgy gondolkodik, mint te. Ez a hozzáállás pedig, már ne is haragudj, végtelen butaságra vall.

2016. febr. 29. 00:04
 17/62 A kérdező kommentje:
Ha esetleg ismerkednénk szimpatikus lennék neked ugye emiatt nem hagynál el? Tudnék olyan lenni, mint akit, de ahoz egy olyan lány kéne aki szimpatikus lenne nekem.
2016. febr. 29. 00:12
 18/62 A kérdező kommentje:
Na és nem várom el, hogy tanítgasson. Attól, hogy tapasztalatlan vagyok még nem kell másként kezelne. Szeretném, ha egyenrangunak tekintene.
2016. febr. 29. 00:17
 19/62 anonim ***** válasza:

Tudod mit mondok neked? Attól mert nem vagy átlag, már elítélnek, megbélyegeznek, ilyenek az emberek sajnos. De ne foglalkozz ezekkel, éldd az életed, majd jön akinek jönnie kell, te is írtad. Az olyan lányok meg akik elvárják a tapasztalatot meg nem te kellesz ennnyi...

meg szerintem neked sem ők kellnek.

Nem kell ebből ekkora problémát csinálni szerintem.

2016. febr. 29. 00:25
 20/62 A kérdező kommentje:
Igazad van teljesen egyetértek veled!
2016. febr. 29. 00:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!