Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik nem kezdené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik nem kezdenének tapasztalatlan sráccal, azoknak valami gond van a fejükben?

Figyelt kérdés

Vannak lányok akik amiatt nem kezdenének valakivel, mert nem volt barátnőjük vagy azért, mert szerintük alkalmatlan lesz a kapcsolathoz vagy mert rossz lesz vele a szex vagy mert később elhagy.

Most ezt komolyan gondolják? Mert magamból kiindulva azért nem volt még barátnőm, mert nem volt olyan lány akivel szívesen együtt lettem volna, akit tudnék szeretni, akik nekem tetszettek vagy foglaltak voltak vagy nem voltam nekik szimpatikus. Eddig még nem jártam szerencsével. Ezért most automatikusan alkalmatlan leszek és büntetnem kéne magam?

Ha olyan lánnyal lennék együtt aki szimpatikus és tetszik rendesen, nem érdekelne milyen más lánnyal, ahhoz meg eleget szocializálódtam, hogy tudom hogy működnek a kapcsolatok, mit mikor kéne csinálni, nem bunkerben születtem és a szexualitáshoz össze kell csiszolódni. Néha félek, hogy egy ilyen mentalitású lánnyal fogok összeismerkedni, mert ha szimpatikus leszek neki megszeret és emiatt elhagy akkor tényleg valami gond van nála. Későn érő is vagyok 19 éves koromtól kezdtek igazán érdekelni a lányok.

2016. febr. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
#50 Szerintem azt se tudják mi az a szégyen. Szikrányi empátia sincs bennük. Ezt minden emberben utálom nemtől függetlenül.
2016. febr. 29. 21:39
 52/62 anonim ***** válasza:
Szóval az bánt, hogy azt hitted, te leszel a szőke herceg fehér lovon, aztán kiderült, hogy a 21. század királylányai nem rád várnak? :)
2016. febr. 29. 22:58
 53/62 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lenne bennem empátia? :D Na de nem vagyok jótékonysági intézmény. ;)

Nem kell mindenkinek megfelelni. Te nem felelsz meg nekem, én nem felelek meg neked. Csodálatos. :)

Ahogy már írtad..nem vagyunk egyformák, fogadd el.

2016. febr. 29. 23:05
 54/62 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Valami sztm nálad se stimmel...

Ahogy Teis írtad nem vagyunk egyformák. Nem kell leszolni a másikat a saját véleményéért.

Nekem nem kell ártatlan fiú,más bukik a szüz pasikra,van akit meg egyáltalán nem zavar,de nem is vonz!

Te azt írod Téged nem értenek,tesem értessz meg mást.

2016. febr. 29. 23:13
 55/62 anonim ***** válasza:
22%

21 es vagyok reagálnék a 37 esre, annyira jól meg tudod magyarázni a saját hülyeségedet. Nem tűnik fel hogy hülyeségeket beszélsz?

Párkapcsolati adok kapokról dumálsz közben ennyit nem vagy képes megtenni egy kapcsolatért amiről itt beszélünk...

Na most elmondom neked szűzként az első alkalmam olyan volt hogy nem kellett mondani tanítani semmit. Úgy csináltuk ahogy az ösztön diktálta. Nyilván nem volt tökéletes, de a második alkalommal már, azt mondta a lány, hogy mi történt mert nagyon jól csinálom az előbbi alkalomhoz képest. Szóval ha neked ennyi nem fér bele, mikor találkozol egy szimpi pasival, hogy egy alkalommal nem tökéletes a szex, hát akkor azt kívánom ne is legyen semmi azzal a pasival köztetek.

2016. márc. 1. 00:36
 56/62 anonim ***** válasza:
42%

Én pl 30felett keresgélek,mert átlagban éretebbek,komolyabbak. Ott meg ritka a szüz,kezdő pasi. Tehát engem ez a "veszély"nem fenyeget h kezdő pasiba szeretek bele!

N/24

2016. márc. 1. 00:51
 57/62 A kérdező kommentje:
#55 Leírta a lényeget és megint csak mondani tudom én is adni szeretnék nem kapni. Az meg, hogy ennyire számítanak nálatok a volt exek csak a gyenge sekélyes, primitiv intelligenciátok jellemzi. Tényleg ti beszéltek adok kapokra, mikor ti csak kapni szeretnétek? Hiába jöttök azzal, hogy szerettek adni is mikor rohadtul nem igaz, mert akkor nem problémáznátok azon, hogy jaj kezdő a pasi, hanem egyenrangúan kezelnétek, dehát ez meghaladja a képességeiteket és józan ész helyett csak az előítéleteitekre hallgattok. Abba nem gondoltatok, hogy bennetek van a hiba nem csak azokban akiknek nem volt barátnőjük? Van önkritikátok? Mert tisztába vagyok a hibáimmal az egyik az, hogy leállok veletek vitázni, holott nem kéne, mert nem értitek meg azt, hogy nem attól lesz valaki olyan jó, mert sokat szexelt.
2016. márc. 1. 08:45
 58/62 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod megváltani a világot, de nem fog menni. Itt senkit nem fogsz meggyőzni, kár a gőzért.
2016. márc. 1. 09:20
 59/62 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel énis kilehettem volna akadva hogy pár pasit zavart a lányom ,a Pitbullom. Micsoda szánalmas emberek mi?

Tulbonyolitod kérdező.!!

2016. márc. 1. 10:41
 60/62 anonim ***** válasza:
Ja és Te meg nem érted meg hogy mindenki máshogy gondolkodik, és attól mert nem ért veled egyet nem ostoba!!!!
2016. márc. 1. 10:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!