Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelt kérdés
Barátom egy cégnél dolgozik, amely egy 4 napos kiállításon részt vesz. Egy hete lázasan készülődtek. Megkérdeztem a barátomat hétfőn, kedden is mikor kezdődik pontosan, melyik nap hány órakor, azt mondta nem tudja, majd. Tegnap későn ért haza, onnan jött, reggel korán kelt, oda ment. Most láttam fb-n a cég oldalán a képeket a kiállításról, és a kezdés időpontját. Barátom nem írt, nem hívott még ma. Nem értem miért nem számol be nekem ezekről a dolgokról?
2016. febr. 18. 10:52
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Az en szintemre? :D Nem akarom elhinni hogy bekajáljátok a dumáját :) Egy unatkozó kiscsaj akinek nincs munkája és emiatt sok ideje van hülyeségekkel foglalkozni. Érdekes, van külön irodája, de közben hallja ki mikor kit hívogat :)

De mindegy, felkölt a gyerek,sok sikert ehhez a kapcsolathoz :)

2016. febr. 18. 15:09
 52/52 anonim ***** válasza:

En csak ahhoz a reszhez szolnek hozza h tobben ketelkednek abban, h dolgozik. Fogalmam sincs, h az itteni kommenteloknek melohelye van, de nalunk az irodaban megy a net, ergo ket prezi kozott a feszbukon vagyok, gyakorin, Snapchat, hireket olvasok es probalok hihetetlenul keveset viszont jol dolgozni:-))

Egyebkent reklamugynoksegnel dolgozom, szoval siman lehet munkahelye es irogathat itt reggeltol estig ez nem valami egyedi eset:-))

A temahoz csak annyit tudok hozzafuzni, h elmenni valahova ugy h se telefon,se sms 4 napig, az nalam az extrem kategoria egyreszt aggodnek, masreszt elgondolkoznek azon h mennyire vagyok fontos neki...de ez nem egy normalis attitud a pasitol:-)

2016. febr. 18. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!