Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről szituációról?
kérdező nekem kicsit hisztisnek tűnsz...de lehet csak a pillanatnyi hév van benned...
élelem nélkül meghalna, nélküled nem...és elfelejt enni, akkor szerinted?
ezen kívül meg nem biztos, hogy elfelejt...lehet eszébe jutsz de még sincs ideje telefonálgatni, főleg ha a főnök szeme előtt van...sokan nem nézik jó szemmel ha munkaidőben (főleg egy kiállításon!) a telefonját nyomkodja a kolléga...
22F
Jó, tudjátok mit, ezentúl én is les.zarom az ő fejét (mert látom ez a természetes), nem főzök neki, hétvégente mikor tanfolyamon vagyok, akkor is majd csak magammal foglalkozom. Hát mit ne mondjak, szép párkapcsolat ez így...
Volt már kiállításon és akkor többször is keresett.
Nekem azt se mondta el mikor kezdődik, semmit erről az egészről, szóval bocsika kedveseim, ha ki vagyok akadva.
Úgy jön és megy el otthonról, mintha én ott se lennék. De biztos ez titeket nem zavar, mert természetesnek tartjátok.
Szerintem itt nem az a probléma, hogy túl elfoglalt a kiállítás miatt, mert 1-2 szót tényleg tudna írni, főleg ha eddig is mindig megtette. Itt az a baj, hogy valamiért nem érzi szükségét hogy beszélgessen veled. Mintha már nem úgy viszonyulna hozzád, mint eddig.
Kérdező, teljes mértékben megértem a felháborodásodat, de amit írtál, hogy akkor te sem főzöl neki meg te sem foglalkozol vele, kicsit gyerekes hozzáállás, inkább le kéne vele ülni beszélni, hogy mi a baja, miért változott meg a kapcsolatban.
Szerintem meg a kollégáival van és jól érzi magát, szalad, röpül az idő, és ennyi.
Nagyon rövid a póráz. Szerintem ne feszegesd, miért nem érezheti magától jól? Foglald le magad, ne kattogj. magadnak is mérgezed a napot!
Vagy nálatok folytonos a lejelentkezés?
Kedves 18-as válaszoló!
Ez nem féltékenység, csak törődés. Ha tudja a kérdező, hogy a párja este 8-ra ér haza, akkor meleg vacsival tudja várni őt. De ha gőze sincs, hogy mikor ér haza, plusz, hogy reggel mikorra megy, ez azért nonszensz.
Tudtommal egy normális párkapcsolatban azért a párok megbeszélik egymással a dolgokat, hogy a felek NE AGGÓDJANAK A MÁSIK MIATT!
És ha ne adj isten valami történik, de a kérdező nem tudja, hogy miért nem jön haza a párja, vagy ez és az?
Itt már a felelőtlenség és a lesz..romság is közre játszik.
De hát ti pasik, ezt úgyse értitek meg. Egyesek szerint akkor, mi nők halálra is izgulhatnánk magunkat, mert f..ngunk sincs, hogy a kedvesünk mikor vágódik haza este. És az is akkor egyesek számára luxus, ha valamit kérdez tőle a párja akkor nyílt és egyenes választ adjon neki röviden és tömören.
Ti aztán tényleg tudjátok, hogy mi fontos egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!