Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről szituációról?
"De hát ti pasik, ezt úgyse értitek meg. Egyesek szerint akkor, mi nők halálra is izgulhatnánk magunkat, mert f..ngunk sincs, hogy a kedvesünk mikor vágódik haza este. És az is akkor egyesek számára luxus, ha valamit kérdez tőle a párja akkor nyílt és egyenes választ adjon neki röviden és tömören.
Ti aztán tényleg tudjátok, hogy mi fontos egy párkapcsolatban."
Akkor meg kell mondani a főnöknek, hogy mostantól kötelező téged/kérdezőt is értesíteni mindenről. Nyilván nem tudja pontosan mikor kezd/lesz vége. Nem kell lángelmének lenni hozzá, hogy rájöjjön a kiállítás nem a nyitáskor kezdődik a dolgozóknak és nem is a záráskor végződik. 4 napig azért gondolom nem hal bele senki, mert nem tudja érkezésre kirakni a pörköltet.
Külön gratulálok, hogy megdicséred a saját kommented. :D
21-es
Látom, hogy te hogy gondolkodsz. Még véletlenül se feltételeznéd azt, hogy két külön személy írta, akinek 71%-os az értékelése...áá..nem. De hát, mindenki magából indul ki. Erről csak ennyit.
Voltam kiállításon, mint marketingesnek az asszisztense, végig ott voltam, amíg a kiállítás tartott és azért a vége elég konkrétan behatárolható, főleg úgy, hogy az ember tudja, hogy pl. este 6-kor már csak lézengenek és a kiállítás este 7-kor zár!
Tényleg baromira nehéz megmondani, hogy 8-ra érek haza.
Én meg gratulálok a feltételezéshez, mindenki magából indul ki. :D Én dicsértem meg az előttem szóló kommentjét.
Igazából nekem tök mindegy, hogy itt ki mit gondol, hogyan vélekedik erről, én örülök neki, hogy nem ilyen párom/párkapcsolatom van, ahol ennyire szarba se veszik a másikat. Nekem szerencsére boldogság jutott :)
Köszönöm neked, másik 71%.
Már kitettem a nevemet, hogy az bizonyítsam, hogy mekkora h..lyék egyesek.
#27: ott a #26-os válasz :P
nem értem miért hitetlenkednek egyesek, magukból indulnak ki? :D
(nekem semmi közöm a 71%-osok társaságához :D)
Tessék, én is kitettem a nevem. :) Még mindig nem hiteles?
Sajnálom, hogy ilyen sok ember van, aki csak a rosszat feltételezi, elég szegényes és negatív lelki világotok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!