Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelt kérdés
Barátom egy cégnél dolgozik, amely egy 4 napos kiállításon részt vesz. Egy hete lázasan készülődtek. Megkérdeztem a barátomat hétfőn, kedden is mikor kezdődik pontosan, melyik nap hány órakor, azt mondta nem tudja, majd. Tegnap későn ért haza, onnan jött, reggel korán kelt, oda ment. Most láttam fb-n a cég oldalán a képeket a kiállításról, és a kezdés időpontját. Barátom nem írt, nem hívott még ma. Nem értem miért nem számol be nekem ezekről a dolgokról?
2016. febr. 18. 10:52
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

"De hát ti pasik, ezt úgyse értitek meg. Egyesek szerint akkor, mi nők halálra is izgulhatnánk magunkat, mert f..ngunk sincs, hogy a kedvesünk mikor vágódik haza este. És az is akkor egyesek számára luxus, ha valamit kérdez tőle a párja akkor nyílt és egyenes választ adjon neki röviden és tömören.

Ti aztán tényleg tudjátok, hogy mi fontos egy párkapcsolatban."

Akkor meg kell mondani a főnöknek, hogy mostantól kötelező téged/kérdezőt is értesíteni mindenről. Nyilván nem tudja pontosan mikor kezd/lesz vége. Nem kell lángelmének lenni hozzá, hogy rájöjjön a kiállítás nem a nyitáskor kezdődik a dolgozóknak és nem is a záráskor végződik. 4 napig azért gondolom nem hal bele senki, mert nem tudja érkezésre kirakni a pörköltet.

Külön gratulálok, hogy megdicséred a saját kommented. :D

2016. febr. 18. 12:58
 22/52 anonim ***** válasza:

21-es

Látom, hogy te hogy gondolkodsz. Még véletlenül se feltételeznéd azt, hogy két külön személy írta, akinek 71%-os az értékelése...áá..nem. De hát, mindenki magából indul ki. Erről csak ennyit.

Voltam kiállításon, mint marketingesnek az asszisztense, végig ott voltam, amíg a kiállítás tartott és azért a vége elég konkrétan behatárolható, főleg úgy, hogy az ember tudja, hogy pl. este 6-kor már csak lézengenek és a kiállítás este 7-kor zár!

Tényleg baromira nehéz megmondani, hogy 8-ra érek haza.

2016. febr. 18. 13:05
 23/52 anonim ***** válasza:

Én meg gratulálok a feltételezéshez, mindenki magából indul ki. :D Én dicsértem meg az előttem szóló kommentjét.

Igazából nekem tök mindegy, hogy itt ki mit gondol, hogyan vélekedik erről, én örülök neki, hogy nem ilyen párom/párkapcsolatom van, ahol ennyire szarba se veszik a másikat. Nekem szerencsére boldogság jutott :)

2016. febr. 18. 13:07
 24/52 anonim ***** válasza:
Kedves másik 71%-os válaszoló, örülök, hogy ismét egyetértünk :)
2016. febr. 18. 13:07
 25/52 anonim ***** válasza:
Gondolom ez egy fontos projekt, ezzel kel és fekszik, valószínűleg gondolatban is ott van most és nem pedig veled. Nem tudom miért kell ezen ennyire kiakadni. Ha gond lett volna a kapcsolatotokkal akkor már korábban észrevetted volna és nem most kezdődne, pont egy kiállítás megszervezésekor.
2016. febr. 18. 13:08
 26/52 anonim ***** válasza:

Köszönöm neked, másik 71%.

Már kitettem a nevemet, hogy az bizonyítsam, hogy mekkora h..lyék egyesek.

2016. febr. 18. 13:09
 27/52 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen hiteles, hogy ugyanolyan százalékon levő válaszoló, pár perc eltéréssel kommentelik ugyanazt. Tényleg. Hitelesebb, mint hogy nem tudja szerencsétlen emberkénk, hogy mikor fog végezni.
2016. febr. 18. 13:10
 28/52 anonim ***** válasza:

#27: ott a #26-os válasz :P

nem értem miért hitetlenkednek egyesek, magukból indulnak ki? :D

(nekem semmi közöm a 71%-osok társaságához :D)

2016. febr. 18. 13:12
 29/52 anonim ***** válasza:

Tessék, én is kitettem a nevem. :) Még mindig nem hiteles?

Sajnálom, hogy ilyen sok ember van, aki csak a rosszat feltételezi, elég szegényes és negatív lelki világotok lehet.

2016. febr. 18. 13:14
 30/52 A kérdező kommentje:
Apukàm 35 ève vàllalkozò. Nagy vàllalkozàst irànyìt. De ő nem sza.rta le ìgy a fejem mikor nagy munkàkban benne volt. Ő nem felejtett el olyan dolgokat mint amiket a pàrom! Pedig több fele figyel!!! Ès apukàmnak kèt csalàdja van. Mi testvèremmel ès a baràtnője csalàdja. 100 fele is tud figyelni! A pàrom meg ràm sem! A pàrom aki csak egy alkalmazott meg elfelejt???
2016. febr. 18. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!