Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelt kérdés
Barátom egy cégnél dolgozik, amely egy 4 napos kiállításon részt vesz. Egy hete lázasan készülődtek. Megkérdeztem a barátomat hétfőn, kedden is mikor kezdődik pontosan, melyik nap hány órakor, azt mondta nem tudja, majd. Tegnap későn ért haza, onnan jött, reggel korán kelt, oda ment. Most láttam fb-n a cég oldalán a képeket a kiállításról, és a kezdés időpontját. Barátom nem írt, nem hívott még ma. Nem értem miért nem számol be nekem ezekről a dolgokról?
2016. febr. 18. 10:52
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Jahogy ja. Nem ezalkalmi probléma? Hanem ez egy átlagos dolog, hogy nem keres!

Egyszerűen nem lejelentkezős alkat.

A szex működik?

2016. febr. 18. 14:01
 42/52 A kérdező kommentje:
Ùristen. Dèlig dolgoztam. Dèlben jöttem el. Es ugye van iroda meg sz.gèp!!! Meg mobilon net! Munkàbòl mikor dèlutànonkènt haza jövök èn mèg pörgök. Csinàlom a dolgaim. Este 10kor alig làtok. Pàrom meg... hàt legtöbbször semmit se csinàl. Na de hagyjuk is.
2016. febr. 18. 14:03
 43/52 anonim ***** válasza:

Oké, tegyük fel hogy van munkád. 11kor kitetted ezt a kérdést, közben volt időd előtte a pasid melóhelyének a facebookoldalát nézegetni... majd itt folyamatosan válaszolgatni. Mennyit dolgoztál konkrétan? 8tól 10ig? Szép kis alkalmazott vagy... :D

Szerintem menjél inkább főzni, hátha az lefoglal.

2016. febr. 18. 14:06
 44/52 anonim ***** válasza:
Najó, kérdező, egy kicsit tényleg kezdesz túlzásba esni, furcsa a stílusod. Alapvető problémák vannak a kapcsolatotokkal, fölösleges most ezt kivetíteni erre az egy esetre..
2016. febr. 18. 14:26
 45/52 A kérdező kommentje:
Nagyon szànalmas kis közönsèges èleted lehet ha ennyire nem hiszel màsnak. Ez nem az èn gondom. Van munkahelyem. Suliba is jàrok. Az meg hogy te mit gondolsz vagy hiszel... az is a te dolgod. De sùlyos problèmàk lehetmek a felfogàsoddal is. Az hogy dolgozok mièrt ne tehetnèk ki kèrdèst? Irodàm is van. Na tessèk. Ès akkor most ezèrt is elìtèlsz??? Ott meg akkor ès amikor èn azt csinàlok amit szeretnèk.
2016. febr. 18. 14:49
 46/52 anonim ***** válasza:

én inkább dühöngőnek nevezném :D lehet azért kaptál saját irodát, mert hisztis vagy és nem nagyon jössz ki másokkal...

tényleg ez a problémád? vagy esetleg, rég lettél jól megdugva? vagy megjött? vagy felidegesítettek az irodában? vagy teljesen más és most erre vetíted ki???

22F

2016. febr. 18. 14:51
 47/52 A kérdező kommentje:
Nem. De van itt egy nagyon ledegradàlò kommentelő. Aki nem fog fel semmit. Akàrki akàrmit mit ìr. Szòval èn is ùgy vàlaszolok ahogy ő...
2016. febr. 18. 14:53
 48/52 anonim ***** válasza:

lehet felfog mindent, csak szándékosan húzza az agyad, hisz már a kérdésből látszik, hogy téged elég könnyű feldühíteni...

szerintem inkább a gyakorizás helyett menjél igyál egy teát, nyugodj meg és gondold végig, hogy biztos ki kellene akadnod...

nem vagyok senkid, hogy megmondjam mit csinálsz én csak azt tanácsolom, hogy gondold át még egyszer a dolgot mielőtt a barátodnak esnél...

2016. febr. 18. 14:57
 49/52 anonim ***** válasza:

Szóval apuka adott neked egy irodát és egész nap nem kell csinalnod semmit? :D

Csak arra próbáltam kedves kérdező rávilágítani, hogy aki unatkozik egész nap és nincs elfoglaltsága az várja egesz nap hogy csörrenjen már meg végre az a hülye telefon. Hagyd a párodat, neki legalább értékelhető munkája van.

2016. febr. 18. 14:58
 50/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne süllyedj le az ő szintjére... A pasiddal meg beszéljetek ha lesz időtök!!! Jelentkezett már egyébként?
2016. febr. 18. 14:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!