Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről szituációról?
Jahogy ja. Nem ezalkalmi probléma? Hanem ez egy átlagos dolog, hogy nem keres!
Egyszerűen nem lejelentkezős alkat.
A szex működik?
Oké, tegyük fel hogy van munkád. 11kor kitetted ezt a kérdést, közben volt időd előtte a pasid melóhelyének a facebookoldalát nézegetni... majd itt folyamatosan válaszolgatni. Mennyit dolgoztál konkrétan? 8tól 10ig? Szép kis alkalmazott vagy... :D
Szerintem menjél inkább főzni, hátha az lefoglal.
én inkább dühöngőnek nevezném :D lehet azért kaptál saját irodát, mert hisztis vagy és nem nagyon jössz ki másokkal...
tényleg ez a problémád? vagy esetleg, rég lettél jól megdugva? vagy megjött? vagy felidegesítettek az irodában? vagy teljesen más és most erre vetíted ki???
22F
lehet felfog mindent, csak szándékosan húzza az agyad, hisz már a kérdésből látszik, hogy téged elég könnyű feldühíteni...
szerintem inkább a gyakorizás helyett menjél igyál egy teát, nyugodj meg és gondold végig, hogy biztos ki kellene akadnod...
nem vagyok senkid, hogy megmondjam mit csinálsz én csak azt tanácsolom, hogy gondold át még egyszer a dolgot mielőtt a barátodnak esnél...
Szóval apuka adott neked egy irodát és egész nap nem kell csinalnod semmit? :D
Csak arra próbáltam kedves kérdező rávilágítani, hogy aki unatkozik egész nap és nincs elfoglaltsága az várja egesz nap hogy csörrenjen már meg végre az a hülye telefon. Hagyd a párodat, neki legalább értékelhető munkája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!