Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről szituációról?

Figyelt kérdés
Barátom egy cégnél dolgozik, amely egy 4 napos kiállításon részt vesz. Egy hete lázasan készülődtek. Megkérdeztem a barátomat hétfőn, kedden is mikor kezdődik pontosan, melyik nap hány órakor, azt mondta nem tudja, majd. Tegnap későn ért haza, onnan jött, reggel korán kelt, oda ment. Most láttam fb-n a cég oldalán a képeket a kiállításról, és a kezdés időpontját. Barátom nem írt, nem hívott még ma. Nem értem miért nem számol be nekem ezekről a dolgokról?
2016. febr. 18. 10:52
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Ès azt sem èrtem milyen kapcsolat az ahol nem beszèlik meg a dolgaikat az emberek. Ki merre jàrt vagy fog menni. Ha csak a szomszèd vàrosba az nem èrdekel, de ha a az orszàg màsik felère azt azèrt jò tudni. Aztàn ha valami törtènik arròl se fogok tudni. Hiszen minek, igaz?
2016. febr. 18. 13:23
 32/52 anonim ***** válasza:
0%

"Sajnálom, hogy ilyen sok ember van, aki csak a rosszat feltételezi, elég szegényes és negatív lelki világotok lehet."

Ti feltételeztek rosszat a kérdező barátjáról. Akkor nektek milyen a lelki világotok?:D

Egyébként tejesen mindegy, hogy egy vagy 2 személy vagytok.

2016. febr. 18. 13:23
 33/52 anonim ***** válasza:
0%
Szóval apuka vállalkozó, a barátod "csak" egy alkalmazott és te? Te meg az elkényeztetett hercegnő aki jódolgában nem tudja mit csinál? Amúgymeg hagyd el a pasit,nem szereted. Legalábbis én tuti nem írnék ilyen stílusban idefent olyanról akit szeretek.
2016. febr. 18. 13:30
 34/52 anonim ***** válasza:
Jójó, azért lassan kiderül, hogy van itt több baj is a kapcsolattal....
2016. febr. 18. 13:30
 35/52 A kérdező kommentje:
Azèrt ìrtam hogy alkalmazott mert az is. Mièrt ìrjak màst? Kèpzeld tanulok, dolgozok. Kemèny vasszigorral neveltek fel! Ès nem ilyen felfogàssal hogy jajj màr biztos hercegnő mert apuka vàllalkozò. Ìtèlkezel pedig nem is ismersz! Nem tudsz ròlam semmit! Én ìrtam ràm eddig valamit? Nem mert nem ismerlek! Mikor suliban vagyok ès gyakorlok èn akkor is ìrok a pàromnak! Nem felejtem el őt!
2016. febr. 18. 13:41
 36/52 anonim ***** válasza:

A stílussal van gond... mi az hogy "csak" egy alkalmazott? Szóval te úgy gondolod csak egy főnök dolgozhatja magát halálra és egy alkalmazott nem?

Egyébként annyira keményen nem melózhatsz ha van időd egész nap itt rinyálni és más dolgod sincs csak azt várod, hogy a barátod végre felhívjon. Majd amikor te is megtudod milyen az amikor igazán elhavaz a meló, akkor majd megérted mi miért történik.

2016. febr. 18. 13:47
 37/52 A kérdező kommentje:
Dèlig dolgoztunk ma. Hàt nem tudom itthon ki viszi a hàztartàst. Gondolom az se munka... mert a pàrom arra se kèpes hogy elpakoljon maga utàn.
2016. febr. 18. 13:54
 38/52 A kérdező kommentje:
Ja ès nagyon sokat tudok az alkalmazottakròl. Sajnos tudom milyenek... de ettől nem kell elhanyagolni a màsikat. Nàlunk aki ott dolgozik. Mindig hallom mikor felhìvja a felesègèt. A màsik a baràtnőjèt. De èrdekes...
2016. febr. 18. 13:56
 39/52 anonim ***** válasza:
és meddig akarsz hisztizni?
2016. febr. 18. 13:57
 40/52 anonim ***** válasza:

Délig mi... Te már 11kor itt írkáltál. Szerintem nincs melód. Nincs ezzel gond, en is itthon vagyok az 1 éves gyerekkel és elhiszem hogy néha uncsi de próbáld meg valahogy lekötni magad.

Nem pakol el maga után? Mondom hogy hagyd el, csak a bajod van vele.

2016. febr. 18. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!