Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)
Figyelt kérdés
1kollégám most jött össze egy 17éves csajjal és jól megvannak,én fiatalos 42éves vagyok,de egy 40-es nő,nem tudja azt a tüzet kihozni belőlem mint egy 20-25év körüli lány!2016. jan. 29. 12:15
51/57 anonim válasza:
Amit mondani akartam: lehetne. De ne legyél kétségbeesett. Várd ki, amit megérdemelsz, és ne állj le senkivel vitázni az elvárásaidról.
52/57 anonim válasza:
# 49 Időpont ma 16:08 - Akkor nem is értem a problémádat. Álmodozz csak, amíg nem koppansz egy nagyot. :-)
53/57 anonim válasza:
A mai csajok többsége a pénzre megy.
40 éves pasikkal (sugar daddy) csak a pénzre utazó csajok hajtanak (gold digger).
Más megy, mint a te idődben. Úgy két évtizeddel le vagy maradva. ;-)
54/57 anonim válasza:
49-nek.
Szabad volt, választhatott, nem te kelletél neki.
Most azt várod, hogy veled csalja. :-D
Csodás kilátások.
Egy lábtörlő vagy.
55/57 anonim válasza:
dugdmeg sajátmagadat,papa. :))) eddig egyedül voltál,most már mindegy !
56/57 anonim válasza:
Nem voltam választási lehetőség, és nem akarom, hogy csalja.
57/57 anonim válasza:
Te nem megköszönöd a választ, hanem "zöld pacsit" osztasz. Egyébként nekem sem kerek a történet. Ha megtetszik egy konkrét lány, próbálkozz nála és kiderül, hogy összejön-e. Hogy nyilatkozzunk globálisan a világ összes lányáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!