Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)
Nem a legjobbat várom el,Na jönnek a hiénák,akik Az FBI-nál tanulták a személyíségelemzést-)
Mint irtam átlagos,normális értékrendü lány,nő!
Na FBI-sok megvan a profilom?(Az ilyenek mint Ti hiénák,takarodjanak)
33 évesen is öregnek látom a 40 feletti pasikat.
Miért, neked nem pont az a bajod, hogy hiába öregszel, akkor se fognak tetszeni a 40-es nők?!
Dehogynem!
Csak annyi a különbség, hogy egy csinos 33 évest nagyon sok fiatalabb pasi is meg....
Barátnőm 40, szuperül néz ki, két éve él egy 26 éves pasival.
Sajnálom, de nekem a 40 feletti pasikról az impotencia és a magasvérnyomás jut eszembe. Nem a szex.
Próbáltam ismerkedni idősebbel. De mikor egy órát forgatja az étlapot, mert ettől gyomorégése lesz, az bántja az epéjét, és nem eszik zsírosat a koleszterinje miatt, akkor elmenekültem. :-(
15-ös nekem meg az jut eszembe rólad+ a bnődröl hogy rosszindulatú r.i.bancok vagytok!
16-os köszi a kommented,megy a zöld pacsi
Mennyi rosszindulatú ember van,ettől élveztek el?Undorító
Ja és igen jó a libidóm,nincs magasvérnyomásom se!
190centi vagyok,85kiló,köszönöm az egészségem is rendben van!
Majdnem írtam, hogy semmi sem lehetetlen.
De elolvastam a kommentjeid.
Szerintem az se csoda, hogy 42 éves korodig nem keltél el. Ki tudja ezt a stílust elviselni?!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!