Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-es férfiként lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)

Figyelt kérdés
1kollégám most jött össze egy 17éves csajjal és jól megvannak,én fiatalos 42éves vagyok,de egy 40-es nő,nem tudja azt a tüzet kihozni belőlem mint egy 20-25év körüli lány!
2016. jan. 29. 12:15
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Nyugat-Dunántúl
2016. jan. 29. 12:35
 12/57 anonim ***** válasza:
0%
Kár,mert én Oroszlányi!Sorry(24L)
2016. jan. 29. 12:36
 13/57 anonim ***** válasza:
92%
Tehát ha jól értem, se gazdag nem vagy se macsó, de azért a lány legyen fiatal és szép. Te nem érzed egy kicsit az ellentmondást? Mármint hogy csak téged fogadjanak el ahogy vagy, de azért a másiktől a legjobbat várod el...
2016. jan. 29. 12:36
 14/57 A kérdező kommentje:

Nem a legjobbat várom el,Na jönnek a hiénák,akik Az FBI-nál tanulták a személyíségelemzést-)

Mint irtam átlagos,normális értékrendü lány,nő!

Na FBI-sok megvan a profilom?(Az ilyenek mint Ti hiénák,takarodjanak)

2016. jan. 29. 12:40
 15/57 anonim ***** válasza:
89%

33 évesen is öregnek látom a 40 feletti pasikat.

Miért, neked nem pont az a bajod, hogy hiába öregszel, akkor se fognak tetszeni a 40-es nők?!

Dehogynem!

Csak annyi a különbség, hogy egy csinos 33 évest nagyon sok fiatalabb pasi is meg....

Barátnőm 40, szuperül néz ki, két éve él egy 26 éves pasival.

Sajnálom, de nekem a 40 feletti pasikról az impotencia és a magasvérnyomás jut eszembe. Nem a szex.

Próbáltam ismerkedni idősebbel. De mikor egy órát forgatja az étlapot, mert ettől gyomorégése lesz, az bántja az epéjét, és nem eszik zsírosat a koleszterinje miatt, akkor elmenekültem. :-(

2016. jan. 29. 12:42
 16/57 anonim válasza:
27%
Kérdezö ha humoros de egyben megértő és kedves is vagy akkor előbb-utóbb egy 25-30év körüli csalódott vagy kicsit önbizalomhiányos lány tuti boldog lesz veled,csak találj rá!
2016. jan. 29. 12:42
 17/57 A kérdező kommentje:

15-ös nekem meg az jut eszembe rólad+ a bnődröl hogy rosszindulatú r.i.bancok vagytok!

16-os köszi a kommented,megy a zöld pacsi

Mennyi rosszindulatú ember van,ettől élveztek el?Undorító

Ja és igen jó a libidóm,nincs magasvérnyomásom se!

190centi vagyok,85kiló,köszönöm az egészségem is rendben van!

2016. jan. 29. 12:46
 18/57 A kérdező kommentje:
15-ös szerintem az étteremben én hagynálak ott, mert egy beképzelt megjátszós luvnya lehetsz,főzni azt pl.nem tudsz és normális párkapcsolatot felmutatni?
2016. jan. 29. 12:48
 19/57 anonim ***** válasza:
22%
15: igen persze, a 40-es férfiak mind magasvérnyomásban szenvednek, meg potenciazavarban...agyatlan vagy :D Én 30 alatt vagyok még, de az én korosztályom meg azért nem jöhet szóba a 33 éves nőknél zömében, mivel biztos gyerekesek vagyunk, kevesebb szexuális tapasztalattal. Meg a nagy lóf aszt. Csak úgy megsúgom, átlag te korosztályod beli kedveseim voltak...:D Mert azért köztetek is vannak intelligens 30-as nők, akik nem a kor alapján ítélkeznek épp úgy az én korosztályom ellen is, mint a 40-es kérdezők felé.
2016. jan. 29. 12:50
 20/57 anonim ***** válasza:
86%

Majdnem írtam, hogy semmi sem lehetetlen.

De elolvastam a kommentjeid.

Szerintem az se csoda, hogy 42 éves korodig nem keltél el. Ki tudja ezt a stílust elviselni?!

22/N

2016. jan. 29. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!