Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is nézik a lányok anyagi helyzetét?
A fiúkat is érdekli a lányok anyagi helyzete ismerkedéskor?
Nézitek,hogy milyen óra,teló,ruha van rajtunk? Számít,hogy a szüleink kicsodák/micsodák?
Én azt látom,hogy igen és sok esetben ciki egy srácnak,ha a barátnője nem márkás holmikat visel,nincs jó kocsija vagy a szülők szegények.
Nem nézem az anyagi helyzetét mivel a párkapcsolat az érzelmekről szól nem pedig a pénzről.
A legnagyobb ellentét nem az ég és föld hanem a pénz és szerelem, és ezt a kettőt mégis mindenki összekeveri.
Nem baj majd ha az ilyenek meghalnak istennel vissza tekinthet az életére és akkor majd a fülébe súgja hogy:
- látod kislányom mekkora ri.banc voltál
A legkevésbé sem. Semmi közöm az ő pénzéhez.
Viszont ugyanezt elvárom fordítva is...és itt szokott borulni a dolog...
Pont letojom...
Sőt,néha jobbak a szegényebbek,mert a kicsit is jobban (nem,nem az ágyban,ne csapjuk le) értékelik és valamiért normálisabbak is.
Nem kéne olyan lány,aki csak a xy márka és aki nem,azt lénezi.
Sajnos nézik a férfiak is. Régebben rendszeresen hajtottak rám dolgozni nem igazán vágyó férfiak, és már a második-harmadik randin kijelentették hogy nagyon szeretnek, hozzám költöznének...
Mivel nem hordok márkás ruhákat ill. többnyire biciklivel járok mindenhová, így megtehetem hogy titkolom az anyagi helyzetem, és egy ideje ehhez az első hónapokban tartom is magam. Nem szeretek drága ruhákat és ékszereket hordani, viszont a lakásomon látszik a keresetem, tehát egy férfinak sem mutogatom az elején.
Nem a szegényebb férfiakkal volt sosem a gond, hanem azokkal, akik nem is akartak semmit sem csinálni az életben. Jelenleg egy keveset kereső szakmunkás férfi a párom, de rengeteget dolgozik és vannak céljai, szóval egyáltalán nem érdekel mennyi pénze van. Főleg hogy az elején neki fogalma sem volt az én anyagi helyzetemről.
Egyébként a pénzéhes nő szerintem sokkal gyakoribb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!