Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is nézik a lányok anyagi helyzetét?
A fiúkat is érdekli a lányok anyagi helyzete ismerkedéskor?
Nézitek,hogy milyen óra,teló,ruha van rajtunk? Számít,hogy a szüleink kicsodák/micsodák?
Én azt látom,hogy igen és sok esetben ciki egy srácnak,ha a barátnője nem márkás holmikat visel,nincs jó kocsija vagy a szülők szegények.
amilyen típust én kerestem olyan a szegényebbek között több van szóval én alapból nem gazdag lányra számítottam...
így most belegondolva, ismerős körben soha nem mondta senki, hogy "nem jövök vele össze, mert ez és az a munkája" vagy épp a szülők miatt...mondjuk se lánytól se fiútól nem hallottam ilyet...
De biztos van aki ezt is nézi...
22F
Ez csak a nőknél divat, legyen a palinak sok pénze,jó stilusa és mégtöbb pénze,erre mennek a nők.
Férfiaknál ez teljesen más tészta, vannak akik csak azért hajtanak egy csajra hogy megb*sszák, engem személy szerint egy csajban nem a szülei érdekelnek nem érdekel,hogy néz ki ( bizonyos keretek között ) ,hisz nem a szüleivel akar kapcsolatot hanem a lánnyal.
Amit te mondasz,hogy vannak akiket ez érdekel erről annyi a véleményem,hogy ha aa srácnak nem tetszik hogy mit visel egy lány akkor öltöztesse fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!