Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-es férfiként lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)

Figyelt kérdés
1kollégám most jött össze egy 17éves csajjal és jól megvannak,én fiatalos 42éves vagyok,de egy 40-es nő,nem tudja azt a tüzet kihozni belőlem mint egy 20-25év körüli lány!
2016. jan. 29. 12:15
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem kell milliomosnak lenni hozzá, nekem is és kb minden barátnőmnek kifejezetten bejönnek az idősebb pasik.

#1 meghalok, hát még Jar Jart idézi :'DDDD

2016. jan. 29. 12:52
 22/57 anonim ***** válasza:
83%

Vannak ilyen nők, de azok sem veled fognak kezdeni, mert a kommentjeid alapján egy agresszív, éretlen bunkó lehetsz.

Amúgy meg tudod ezzel az a probléma, hogy hiába vagy most jó, 20 év múlva a lány még mindig fiatal, szexi nő lesz, te viszont egy nagypapa, és ez nem mindenkinek jön be.

2016. jan. 29. 12:54
 23/57 rrrrrreennnnn ***** válasza:
84%

Komoly bajok vannak, kérdező, de inkàbb hagyjuk, mert ùgysem fogod fel, mert az egodtòl az orrodig sem lâtsz.

Olvasd màr àt még egyszer a 16-os kommentet:-):-):-):-):-)xd

A 15-ös meg azért r...c ès nem tud főzni, mert étteremben randizott?

Nagy bajok vannak sajnos...

2016. jan. 29. 12:56
 24/57 anonim ***** válasza:
55%

Nem kizárt h találsz rendes,fiatal,csinos nőt,aki nem a pénzedre hajt. Persze ha kól is nézel ki. Tudok ilyen kapcsolatokról.

Ennyém kicsit más. Én 24 vagyok ,a párom 36

2016. jan. 29. 13:00
 25/57 anonim ***** válasza:
43%
Nincs veled semmi baj,csak kicsit öntörvényű és büszke vagy, ezt küzdjed le és légy kicsit nyugodtabb, mert nagyon lobbanékony vagy!(37N)
2016. jan. 29. 13:01
 26/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm 25-ös, részben igazad van!Ment a zöld kéz!
2016. jan. 29. 13:02
 27/57 anonim ***** válasza:
85%
No akkor foglaljuk össze. Egy negyvenéves fazon, aki egyetlen, az interneten olvasott kommentjükből meg tudja mondani, hogy melyik nő "beképzelt luvnya" és melyik "r.i.banc", egy normális, kedves, magához képest feleannyi idős lányt keres. Őszintén megmondom, még nem találkoztam olyan 35+ pasival, akire úgy tudnék nézni, mint leendő partnerem, pedig már 25 vagyok. De amellett, hogy a mi korosztályunkban még férfitöbbség van, bizony rengeteg olyan is akad, aki kedves, aranyos, nem ítél ilyen hamar, és normálisan reagál a kritikára. És bizony a huszonévesek még nem ráncosak, a bőrük feszes és üde, tele vannak álmokkal, tervekkel és energiával. Te már túl vagy az álmaid és terveid jó részén, és hiába vagy fiatalos, már nem nézel ki olyan jól, mint egy huszonéves. Bocs, de ez az igazság. Viszont mindenkinek másra van igénye, nyilván létezhet olyan lány, akinek rád van. Sok sikert a megtalálásához.
2016. jan. 29. 13:23
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, ne írjatok priviket, már nem ez a korosztály vagyok ezen a korosztályon és régóta nem is vagyok egyedülálló, csak azt írtam le tapasztalatként, hogy ennyi idősen én hogy gondoltam a negyvenes férfiakra. :)

36/N

2016. jan. 29. 13:24
 29/57 anonim ***** válasza:
82%
Az azért kicsit szomorú ha egy 20-25 év körüli nő szintjén vagy. :D
2016. jan. 29. 13:24
 30/57 A kérdező kommentje:

27-es sehol se ráncosodom,ehhez mit szólsz?

Nem züllöttem sose,nem cigizek!

Nem vagyok agressziv se,gyermekkorban persze megértem magam,de felnőttként senkivel sem!

Tisztelem az olyannal aki arra érdemes és azoknak meg is köszöntem a válaszát,de azok a 23-24éves nők(inkább-lányok)akik váltogatják a Partnereinket(15-ös komment)azokat,bocs de nem tisztelem!

2016. jan. 29. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!