Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)
Szerintem nem kell milliomosnak lenni hozzá, nekem is és kb minden barátnőmnek kifejezetten bejönnek az idősebb pasik.
#1 meghalok, hát még Jar Jart idézi :'DDDD
Vannak ilyen nők, de azok sem veled fognak kezdeni, mert a kommentjeid alapján egy agresszív, éretlen bunkó lehetsz.
Amúgy meg tudod ezzel az a probléma, hogy hiába vagy most jó, 20 év múlva a lány még mindig fiatal, szexi nő lesz, te viszont egy nagypapa, és ez nem mindenkinek jön be.
Komoly bajok vannak, kérdező, de inkàbb hagyjuk, mert ùgysem fogod fel, mert az egodtòl az orrodig sem lâtsz.
Olvasd màr àt még egyszer a 16-os kommentet:-):-):-):-):-)xd
A 15-ös meg azért r...c ès nem tud főzni, mert étteremben randizott?
Nagy bajok vannak sajnos...
Nem kizárt h találsz rendes,fiatal,csinos nőt,aki nem a pénzedre hajt. Persze ha kól is nézel ki. Tudok ilyen kapcsolatokról.
Ennyém kicsit más. Én 24 vagyok ,a párom 36
5-ös vagyok, ne írjatok priviket, már nem ez a korosztály vagyok ezen a korosztályon és régóta nem is vagyok egyedülálló, csak azt írtam le tapasztalatként, hogy ennyi idősen én hogy gondoltam a negyvenes férfiakra. :)
36/N
27-es sehol se ráncosodom,ehhez mit szólsz?
Nem züllöttem sose,nem cigizek!
Nem vagyok agressziv se,gyermekkorban persze megértem magam,de felnőttként senkivel sem!
Tisztelem az olyannal aki arra érdemes és azoknak meg is köszöntem a válaszát,de azok a 23-24éves nők(inkább-lányok)akik váltogatják a Partnereinket(15-ös komment)azokat,bocs de nem tisztelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!