Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-es férfiként lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)

Figyelt kérdés
1kollégám most jött össze egy 17éves csajjal és jól megvannak,én fiatalos 42éves vagyok,de egy 40-es nő,nem tudja azt a tüzet kihozni belőlem mint egy 20-25év körüli lány!
2016. jan. 29. 12:15
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Javítás :partnereiket
2016. jan. 29. 13:29
 32/57 anonim ***** válasza:
52%
LOL :D
2016. jan. 29. 13:34
 33/57 anonim ***** válasza:
90%

Aha, szóval most már lányok. Én nem látom sehol, hogy azt írná, hogy sűrűn váltogatja a partnereit, ezt megint csak te feltételezed egy kommentjéből. Szerintem csak arra célzott, hogy egy harmincas, csinos nőre bizony elég sok fiatalabb pasi is hajt, ezért nem fog egy negyvenessel leállni. De azt ugye te se látod leírva, hogy ő mindegyiket fel is próbálja, vagy talán nekem kell új szemüveg?

Látom, a lényeget fogod meg a kommentekből. Én se írtam olyat, hogy a negyvenes pasik törvényszerűen ráncosak is, csak annyit, hogy a húszasok még biztosan nem. De azt te sem tagadhatod, hogy a bőröd már nem olyan, mint egy huszonévesé, mert ez bizony így van, még annál is, aki szépen öregszik. Az enyém sem olyan már, mint 18 éves koromban, pedig én se vagyok az a típus, aki minden hétvégén diszkókban issza magát részegre. Most, hogy kiveséztük a "lényeget", esetleg a valódi lényeget is megpróbálhatnád észrevenni és megérteni.

2016. jan. 29. 13:38
 34/57 anonim ***** válasza:
86%

32 éves nő vagyok, egyetemista fiúk próbálkoznak be nálam komoly és kevésbé komoly kapcsolat céljából is.

Huszonévesen volt, h tetszett 40-es férfi, de kapcsolatba nem mentem volna bele. Értelmetlen. Ő 10 év múlva több mint 50 lett volna, én meg 32, épp mint most. Hát el nem bírnám magam képzelni egy 50-es pasival, jééééézusmária.

2016. jan. 29. 13:47
 35/57 anonim ***** válasza:
96%

15 vagyok.

Ha fontos, hogy egy nő főzni tudjon, ès házias legyen, felejtsd el a 25 alattiakat. :-D

A kollégád 17 éves csaja hogy vezeti a háztartást?

Ja,sehogy, csak szexelnek. ;-)

A többit nem is kommentálom. Elég ha én tudom, mi az igazság. ;-)

2016. jan. 29. 13:52
 36/57 anonim ***** válasza:
94%

23 éves vagyok, és bár lehet, hogy nagy átlagban nem tartom öregnek a 40es korosztályt, azért párkapcsolat szempontjából 35 felett már határozottan az lenne az érzésem, hogy öreg hozzám. Pedig abszolút komoly kapcsolatban gondolkodom, sosem volt esetem a bulizgatás meg a hétvégenkénti pasicsere. Nem ez lenne a dolog hibája, hogy te tuti komolyan tervezel, én meg még "élnék". Egyszerűen ez már sok, de a legtöbb olyan dolgon, amibe én csak most kezdek bele, már feltehetően túl vagy. Egy 40es férfiról nekem ugyan nem az agyérelmeszesedés az első gondolatom, de feltételezem, még ha egyedülálló is, akkor is van egy volt neje, meg pár gyereke, akikkel folyamatosan foglalkozni kell. Ezt ilyen fiatalon egészen biztosan nem vállalnám be. Ha meg nincs, akkor meg arra gondolnék, hogy azért, mert soha nem is akart, akkor meg már ezért nincs dolgunk egymással, mert én azért majd a jövőben szeretnék.

Bár te tűzről beszélsz, feltételezem akkor, nem is ilyen jellegű kapcsolatra vágysz, csak pár hónap digidugira, igaz? Mert egy korodbeli pasi a 17 éves lánnyal felteszem, erre a célra jött össze, nem ő lesz jövendő gyermekei anyja (bár, léteznek még csodák, végülis...)

Úgy nem mellesleg egyébként szerintem is elég visszataszítóak a reakcióid a válaszokra. Egy felnőtt, érett személytől azért az ember elvárná, hogy ennél kicsit jobban kezeli, ha valaki nem ugrik egyből a társkeresési szándékaira. Főleg, hogy nem is téged, személy szerint kritizált senki.

2016. jan. 29. 14:06
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha egy nő már elmúlt 25 éves (esetleg már 30-as), az neked már nem is jó, bár te már túl vagy a 40-en? :-)

Végülis összejöhet, csak ahhoz neked is kellőképpen toppon kell lenni, mert amúgy általánosságban véve nagyon más életszakaszban jártok, az általad kívánt korosztály jó része még diák vagy frissen végzett, csekély tapasztalattal a nagybetűs életről, önállóságról, még képlékeny a karrierje, te meg már (jó eséllyel) rég dolgozol, a karrieredben elértél egy szintet, amit már csak fejlesztesz (ha van rá igényed), nem eltartottként élsz a "mamahotelben"...stb.

Végülis a te életed, a te dolgod.

2016. jan. 29. 14:12
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Még egy dolgot hadd említsek meg, ami fontos lehet. Az általad vágyott korosztály sokkal rugalmasabb sok tekintetben, mint a te korosztályod. És ha valamiben kompromisszumra lenne szükség valószínűleg te lennél az, aki makacsabban ragaszkodna a saját álláspontjához, viszont egy önállóságra vágyó fiatal ezt le akarja rázni magáról, és akkor jönnek az olyan mondatok, hogy "nem vagy az apám" - mert bár apuci megmondhatja, joga van hozzá, de ebben a korban már neki sem fogadja el az ember az irányítást, mert ne nézzék gyereknek. Az általad vágyott korosztály még a szülőkről leválási szakaszt éli, és vannak családok, ahol könnyebb, vannak, ahol nehezebb, de mind megküzdünk vele kisebb-nagyobb mértékben.
2016. jan. 29. 14:21
 39/57 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Egyébként meg hàztartàs vezetésre, meleg otthon megteremtésére 20 évest keresel? Gondolom a kollégàd 17 éves kislàny baràtnője is jeleskedik ebben xdxdxdxdxd.

Jajj, hallod...

10 év mulva egy most 20 éves làny kiteljesedik, èrett nő lesz, akkor élvezi legjobban a nőiségét.

Te meg màr, ne is haragudj... Nem leszel vén trotty, de hogy nem fogsz neki megfeleni, az is 7szentség.

Akkor jön a nagy sìràs-rìvàs, hogy "miért is nem kerestem egy korban hozzâm illőt, se feleség, se otthon melege, minek kezdtem 20 évessel"

Itt mindenki r..c, nem tud főzni, hülye...

Közben pedig te vagy agresszìv, nem fogadod el az idő mûlàsàt,stb.

Néhàny 22-23 éves Làny/Nő is nagyon okosan,korrekten megfogalmazta èrett làtàsmòdjât...

2016. jan. 29. 14:24
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból, lenne két kérdésem hozzád. Ha te a tűz miatt keresel friss, üde és fiatal barátnőt, miért feltételezed, hogy a nőknek elég lesz a bensőd (a korkülönbség ellenére is) ugyanehhez a tűzhöz, és nem ugyanúgy egy fiatal hapsit keresnek ehhez? Vagy úgy gondolod, hogy amíg te a tüzet keresed, és ehhez való kapcsolatot, ők a biztonságot akarják majd a "tüzes" kapcsolatban is?
2016. jan. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!