Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)
Hm.Nincs baj a méretemmel és a potenciámmal,ennyi!
33-34-nek néz mki!
Jòl van, kàr minden szôèrt, làtjâtok.
Nem fogja...
"Hm.Nincs baj a méretemmel és a potenciámmal,ennyi!
33-34-nek néz mki!" - Jó, és ennyiben ki is merül az egész témád? Zseniális.
31 éves nő vagyok és rendszerint csodálkoznak rajta, hogy max. 25 évesnek gondoltak... Na és? Ettől még nem gondolom azt, hogy ugyanabban az életszakaszban járnék, mint azok, akik valóban annyi idősek.
21 vagyok, és nemrég zúgtam bele egy kb. alig 35-nek kinéző, 43 éves pasiba, akinek ugyan van, de kicsit sem érdekel a pénze. Én átlagos vagyok, ő pedig.. huh.. adonisz a négyzeten, a maga korosztályában, de a harmincasok közt sem maradna szégyenben.
Nemrég még úgy éreztem megszívtam, mert megházasodott, de aztán arra gondoltam, mégiscsak jó ez így, a biztosat választotta, hogy legyen végre családja, viszont túl szenvedélyes ahhoz, hogy a nyugodt családi élet hosszútávon boldoggá tegye, ezért el fog jönni még az én időm. A szilaj, vad, szabad szárnyalás ideje, élete hátralévő részében. Egy kiteljesedett, nem magányos, mégis szabad élet.
Én hiszek ebben.
Ez nem csak neked szól, hanem a többieknek is, akik erre járnak: Soha nem késő. Bízzatok. Valahol rátok is vár valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!