Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-es férfiként lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiként lehetne olyan fiatal, átlagos, vagy annál kicsit szebb bnőm, aki nem az anyagiak miatt keres korombeli férfit? (nem vagyok milliomos)

Figyelt kérdés
1kollégám most jött össze egy 17éves csajjal és jól megvannak,én fiatalos 42éves vagyok,de egy 40-es nő,nem tudja azt a tüzet kihozni belőlem mint egy 20-25év körüli lány!
2016. jan. 29. 12:15
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Hm.Nincs baj a méretemmel és a potenciámmal,ennyi!

33-34-nek néz mki!

2016. jan. 29. 14:39
 42/57 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon gáz vagy.
2016. jan. 29. 15:19
 43/57 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Jòl van, kàr minden szôèrt, làtjâtok.

Nem fogja...

2016. jan. 29. 15:21
 44/57 anonim ***** válasza:

"Hm.Nincs baj a méretemmel és a potenciámmal,ennyi!

33-34-nek néz mki!" - Jó, és ennyiben ki is merül az egész témád? Zseniális.

31 éves nő vagyok és rendszerint csodálkoznak rajta, hogy max. 25 évesnek gondoltak... Na és? Ettől még nem gondolom azt, hogy ugyanabban az életszakaszban járnék, mint azok, akik valóban annyi idősek.

2016. jan. 29. 15:27
 45/57 anonim ***** válasza:
0%

21 vagyok, és nemrég zúgtam bele egy kb. alig 35-nek kinéző, 43 éves pasiba, akinek ugyan van, de kicsit sem érdekel a pénze. Én átlagos vagyok, ő pedig.. huh.. adonisz a négyzeten, a maga korosztályában, de a harmincasok közt sem maradna szégyenben.

Nemrég még úgy éreztem megszívtam, mert megházasodott, de aztán arra gondoltam, mégiscsak jó ez így, a biztosat választotta, hogy legyen végre családja, viszont túl szenvedélyes ahhoz, hogy a nyugodt családi élet hosszútávon boldoggá tegye, ezért el fog jönni még az én időm. A szilaj, vad, szabad szárnyalás ideje, élete hátralévő részében. Egy kiteljesedett, nem magányos, mégis szabad élet.

Én hiszek ebben.

Ez nem csak neked szól, hanem a többieknek is, akik erre járnak: Soha nem késő. Bízzatok. Valahol rátok is vár valaki.

2016. jan. 29. 15:33
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
"viszont túl szenvedélyes ahhoz, hogy a nyugodt családi élet hosszútávon boldoggá tegye, ezért el fog jönni még az én időm" - Na, te is jó naiv vagy, de az asszonyt is sajnálom majd, ha valóban megcsalja majd a férje, de ne aggódj, elválni nem fog érted, mert a kényelmet biztos nem fogja feladni önszántából... :-)
2016. jan. 29. 15:35
 47/57 anonim ***** válasza:
0%
40-es szingli pasiként nyilván vágyott már a családra. Megértem. Megalkudott. Szüksége volt rá. Hogy boldog lehessen végre. Ismerem az érzést. A vágyat. De a neje vajon akkor is ki tudja-e majd elégíteni a vágyait, amikor 2-3 év után görcsösen vissza akarja majd szerezni a régi szenvedélyét? Tudom, ti azt mondjátok, bele kell majd nyugodnia, hogy bizonyos dolgok elmúlnak, másokról meg le kell mondani. Megalkudni. De én egyre nézem őt, és belesajdul a szivem, mert tudom mi mindent veszítene vele. Én nem akarom senkitől elvenni. Én boldognak szeretném látni.
2016. jan. 29. 15:56
 48/57 anonim ***** válasza:
# 47 Időpont ma 15:56 - Mentsd le magadnak ezt a válaszodat és olvasd vissza, ha majd annyi idős leszel, mint az, akit választott. :-)
2016. jan. 29. 15:59
 49/57 anonim ***** válasza:
0%
Annyi vagyok, szóval majd úgy 5 perc múlva visszaolvasom. Egyszerűen mások vagyunk. Ő még vmi többet vár egy kapcsolattól, családot, biztonságot, és magához akarja majd láncolni. Én már túl vagyok egy komoly kapcsolaton, és valami egészen mást akarok. Először lógni fog rajta, utána meg majd élni akar még.
2016. jan. 29. 16:08
 50/57 anonim ***** válasza:
82%
Ehh, na én is kb úgy vagyok, mint az egyik korábbi valaszoló. 34 vagyok, de nem nem és nem akarok még negyvenes pasit. Harmincas pasi kell és punktum! :D
2016. jan. 29. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!