Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzáköltöznétek a párotokhoz, ha az egy "patkánylyukban" lakna?
Kezdjük ott hogy csak egy szobában van megoldva a fűtés, a ház többi része baromi hideg, mert nincs radiátor.
A fürdőszoba le van lakva, a bojler régi, emiatt nem is jó minőségű a víz, a kád a mosdó felületén meglátszik hogy jó pár évtizedet megélt. A wc-ben nem jó a víznyomás, egy pici wc papír is nehezen megy le, a nagywc utáni eredmény meg pláne.
Minden olyan sötét, néhol koszos, hideg és régi.
Ti beköltöznétek egy ilyen lakásba?
24 vagyok, és én vagyok a lány
Ez komoly kérdés?
Költözne a rák.
Nem, én sem egy patkánylyukban lakom.
Ahol pedig két huszonéves nem tudja megoldani, hogy saját, normális lakásba költözzenek (feltéve persze, ha mindketten dolgoznak) akkor nem tudom mit akarnak a későbbiekben.
Az a házrész a fiúé, a nagybátyjával élnek egy többgenerációs házban, és ez a szint az övé.
Nagyon sok pénz kellene a felújításához, és félek hogy mit mondanék ha majd megkér hogy költözzek oda. Szeretnék minél többet lenni vele, de ebben a lakásban? A budi és a rossz minőségű víz a legrosszabb pontjai a lakásnak, nagywc-re még nem is mertem ott elmenni. :S
A hideg se valami jó, de a fentiek még rosszabbak.
Azt mondják a szegénység nem ok a koszra, a dzsuvára a retekre. Attól még lehet tisztaság.
És attól h valami régi még lehetne jó, mondjuk egy hülye wc tartályt azt azért ki lehetne cserélni nem egy nagy összeg, és gondolom nem 1 éves már az sem.
Szerintem igen. Az őszinte szeretetet nem lehet pótolni semmivel. 1-2 év alatt kis fizetésből is össze lehet annyi gyűjteni, hogy helyrehozzátok a lakást.
A legfontosabb, hogy a szomszédok normálisak legyenek és ne lakjatok együtt rokonnal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!