Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez egy nő részéről?
Van egy nő ismerősöm akivel korábban ismerkedtem. Elég furcsa volt, akárhányszor felhívtam csak panaszáradatot zúdított rám. Hívogatott messengeren non stop. Fárasztó volt. Aztán végül megtalálta a párját és férjhez is ment. Néha ugyan barátilag beszélünk, de akkor is csak panaszkodás és a férje szidalmazása megy. Munka és pénz nincs, de ő eljár körmöshöz meg a laptoptól az okostelefonig mindene megvan. Munkát meg nem talál, mindenhonnan elküldik állítólag. Akármit mondok ő mindent jobban tud. A férje dolgozik, ö otthon. Nem talál munkát.
Magam sem értem, megmaradt barátnak, de hogy tud valaki ennyit panaszkodni? Ez lenne a nárcisztikus viselkedés? Vagy az ilyet hogy jellemeznéd? Ha nincs pénz minek a műköröm?
Én csak az alábbiakat nem értem.
a) Miért barátkozol egy ilyen emberrel?
b) Hogy a frászba talál magának férjet egy ilyen nő?
"próbáltam megnyugtatni és tanácsot adni azt mondta inkább ne mondjak semmit mert én nem értem meg az egészet és csak hülyeséget beszélek"
Kívánj neki minden jót, örülsz, hogy ő okosan és ügyesen meg tudja oldani a dolgait. Pá. Többet ne keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!