Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális ez egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez egy nő részéről?

Figyelt kérdés

Van egy nő ismerősöm akivel korábban ismerkedtem. Elég furcsa volt, akárhányszor felhívtam csak panaszáradatot zúdított rám. Hívogatott messengeren non stop. Fárasztó volt. Aztán végül megtalálta a párját és férjhez is ment. Néha ugyan barátilag beszélünk, de akkor is csak panaszkodás és a férje szidalmazása megy. Munka és pénz nincs, de ő eljár körmöshöz meg a laptoptól az okostelefonig mindene megvan. Munkát meg nem talál, mindenhonnan elküldik állítólag. Akármit mondok ő mindent jobban tud. A férje dolgozik, ö otthon. Nem talál munkát.

Magam sem értem, megmaradt barátnak, de hogy tud valaki ennyit panaszkodni? Ez lenne a nárcisztikus viselkedés? Vagy az ilyet hogy jellemeznéd? Ha nincs pénz minek a műköröm?

tegnap 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki hogy nem jottel vele ossze
tegnap 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A tipikus energiavámpír aki mindig panaszkodik valamire, soha semmi sem elég jó. Eléggé le tudja húzni az embert, örülj neki hogy nem neked kell hallgatnod nap mint nap.
tegnap 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi köze a nárcisztikus viselkedéshez. Max esetleg abban, hogy csak neki van igaza. Amúgy szimplán lusta, munkakerülő, aki egésznap nem csinál mást, csak panaszkodik és mindenki a rossz csak ő nem. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ennek semmi értelme, ha csak lehúz. Ő egy negatív ember, semmi pluszt nem ad az életedhez, csak elvesz.
tegnap 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó kérdésedre meg a válasz, aki ennyire káros életvitelt él, nem fogja jól beosztani a másik pénzét. Mert saját keresete ugye nincs.
tegnap 11:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Na igen, annak én is örülök hogy nem jöttem vele össze. Legutóbb a hitele miatt rinyált hogy nem fogja tudni visszafizetni, amikor próbáltam megnyugtatni és tanácsot adni azt mondta inkább ne mondjak semmit mert én nem értem meg az egészet és csak hülyeséget beszélek. Nekem mondjuk mindegy, csak eszembe jutott a nő, mert megint váltottam vele pár szót és csak érdekelt hogy az ilyen ember milyen személyiség lehet. Ex főnökömre mondták még hogy nárcisztikus, menekültem is onnan nem régiben, mert borzalmas volt. Bosszantó hogy ilyen emberek találnak meg csak.
tegnap 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt javasoltad menjen el dolgozni és megsértődött? Egyébként vannak ilyen emberek, végig hallgatom mit mond és én érzem magam lefáradva
tegnap 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Én csak az alábbiakat nem értem.

a) Miért barátkozol egy ilyen emberrel?

b) Hogy a frászba talál magának férjet egy ilyen nő?

tegnap 12:42
 8/9 A kérdező kommentje:
c) Nem tudom
tegnap 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:

"próbáltam megnyugtatni és tanácsot adni azt mondta inkább ne mondjak semmit mert én nem értem meg az egészet és csak hülyeséget beszélek"

Kívánj neki minden jót, örülsz, hogy ő okosan és ügyesen meg tudja oldani a dolgait. Pá. Többet ne keressen.

tegnap 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!