Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzékeny, önzetlen, jó szívű, segítőkész, kedves férfiak általában instagram modellt akarnak, vagy megelégszenek az átlagos nőkkel?
Figyelt kérdés
tegnap 13:02
A kérdező szavazást indított:
Instagram modell akarnak.
Nekik jó az átlagos nő.
10 szavazat
1/7 anonim válasza:
A preferencia és a személyiség nincs összefüggésben. Van aki alfahím mégis "megelégszik" az átlagos nőkkel mert az a zsánere. Más meg izé... nem túl helyes mégis bombanőt akarna magának.
2/7 anonim válasza:
Mi számít instagram modelnek? Engem taszít az erős smink és a kurvás viselkedés, de ettől még férfi vagyok és olyan nőre vágyom, aki számomra vonzó. Az pedig, hogy kinek mi a vonzó ízlés kérdése.
3/7 anonim válasza:
Kérdező, nem unod még ezeket az értelmetlen kérdéseket?
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Nyilván az, hogy valaki "érzékeny", azaz gondolom van érzelmi világa, valószínűsíti azt, hogy társkeresés során fontos sázmára a másik érzelmi világa, belső tulajdonságai. Deee ebből még nem tudunk következtetést levonni a nő külsejére.
Konkrétan csak az idődet fecsérled ezekkel a kérdésekkel, egyszerűen semmit nem fogsz megtudni belőle, mert eleve hibás a kérdésfeltevés...
4/7 anonim válasza:
Miért csak ez a 3 véglet létezik, hogy átlag alatti, átlagos, instamodell? Komolyan ez már fárasztó.
5/7 anonim válasza:
Nekem azok a tipikus instant egyen nők nem jönnek be annyira. Egy nőt az egyedi vonásai tesznek igazán széppé. 30F
6/7 anonim válasza:
Nincs instám, szóval nem tudom mi a mérce. De az én barátnőm elég jó nő, szerintem.
7/7 anonim válasza:
Ilyen férfi van a világon? Bár találkoznék eggyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!