Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként nem kiábrándító, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem kiábrándító, ha az új párod nem átlagos férfi, szokások szempontjából?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy azok a nagyon átlagos, a férfiakkal kapcsolatban emlegetett sztereotípiák, szokások egyáltalán nem jellemzőek rá: nem szereti a sört, de talán alkoholt sem iszik, nem érdeklik az autók, nem érdekli a foci és VB, nem rendetlen, tud főzni, nincsen olyan hogy a 'haverok' akikkel elmenne, pár barátja van csak.

dec. 23. 16:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Elég ideális amit leírtál, sőt. Az én párom is hasonló, megvan az élete, a szűkebb baráti köre, érdeklődési köre, de nem ezek a sztereotípiák.
dec. 23. 16:44
 2/17 anonim ***** válasza:
57%

Ezek engem egyáltalán nem zavarnak - max. annyi zavarna, ha engem ekézne amiatt, hogy szoktam inni alkoholt (nem sokat és nem rendszeresen, de néha megiszom 1-1 pohár bort meg van, amikor buliban vagy munkatársakkal iszogatós estén megiszom egy koktélt vagy egy sört). Sőt amúgy az alkoholt leszámítva mindkét eddigi páromra ezek a jellemzők.

Ami zavarna, és nőiesnek számít a legtöbb ember szemében, de sztem a nők többségére sem jellemző: felszínes csajos témákról való fecserészés órákig, parttalan, pitiáner dolgokon való hiszti, erőltetett cukiskodás, affektálás, bájolgás.

dec. 23. 17:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

:D hülyeség. Ezek nem mind sztereotípiák, azt már mi is látjuk, hogy nem minden pasi csinálja/szereti...

Nem kiábrándító.

dec. 23. 17:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A férjem mindig is ilyen volt , már amikor összejöttünk akkor is. bár főzni kevésbé tud, de azért éhen nem halna egyedül sem.

Egyáltalán nem kiábrándító, én örülök neki, hogy mindig finom illata van, nem bűzlik a piától, ( utálom az alkoholt, már a sör/pezsgő/borszagtól hányingerem van, a többiről nem is beszélve), és focit sem néz, mert nem érdekli. Amúgy sincs tévénk sok éve.

dec. 23. 17:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden jellemző a páromra amit leírtál, és nekem nem kiábrándító. Számomra úgy tökéletes ahogy van. Nem azoktól a dolgoktól lesz férfias amiket írsz, hiszen ha valakit nem érdekelnek bizonyos dolgok, akkor nem. Ez ilyen egyszerű. Nem kell mindenkire ráerőltetni a tipikus férfi viselkedést. Ezernyi más dolog van ami érdekelheti.
dec. 23. 17:32
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen a tokeletes ferfi.
dec. 23. 17:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémet az autók érdeklik, a többi stimmel.
dec. 23. 18:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az, engem pl a világból ki lehet kergetni a focival.
dec. 23. 18:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, emiatt választottam.
dec. 23. 18:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
EZek egyáltalán nem olyan ritka férfi szokások.
dec. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!