Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem kiábrándító, ha az új párod nem átlagos férfi, szokások szempontjából?
Ezek engem egyáltalán nem zavarnak - max. annyi zavarna, ha engem ekézne amiatt, hogy szoktam inni alkoholt (nem sokat és nem rendszeresen, de néha megiszom 1-1 pohár bort meg van, amikor buliban vagy munkatársakkal iszogatós estén megiszom egy koktélt vagy egy sört). Sőt amúgy az alkoholt leszámítva mindkét eddigi páromra ezek a jellemzők.
Ami zavarna, és nőiesnek számít a legtöbb ember szemében, de sztem a nők többségére sem jellemző: felszínes csajos témákról való fecserészés órákig, parttalan, pitiáner dolgokon való hiszti, erőltetett cukiskodás, affektálás, bájolgás.
:D hülyeség. Ezek nem mind sztereotípiák, azt már mi is látjuk, hogy nem minden pasi csinálja/szereti...
Nem kiábrándító.
Nem. A férjem mindig is ilyen volt , már amikor összejöttünk akkor is. bár főzni kevésbé tud, de azért éhen nem halna egyedül sem.
Egyáltalán nem kiábrándító, én örülök neki, hogy mindig finom illata van, nem bűzlik a piától, ( utálom az alkoholt, már a sör/pezsgő/borszagtól hányingerem van, a többiről nem is beszélve), és focit sem néz, mert nem érdekli. Amúgy sincs tévénk sok éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!