Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem kiábrándító, ha az új párod nem átlagos férfi, szokások szempontjából?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy azok a nagyon átlagos, a férfiakkal kapcsolatban emlegetett sztereotípiák, szokások egyáltalán nem jellemzőek rá: nem szereti a sört, de talán alkoholt sem iszik, nem érdeklik az autók, nem érdekli a foci és VB, nem rendetlen, tud főzni, nincsen olyan hogy a 'haverok' akikkel elmenne, pár barátja van csak.dec. 23. 16:42
11/17 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem kiábrándító, sőt, ezek javarészt pozitív tulajdonságok (pl ha valaki nem rendetlen, vagy nem piás, az jó dolog).
12/17 anonim válasza:
Kétlem, hogy a nők a piás, foci meccsen ordibáló, trehány, főzni képtelen pasikhoz vonzódnának.
13/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem kiábrándító, sőt, még szimpatikusabb is lenne.
15/17 anonim válasza:
- nem szereti a sört: Oké, és akkor mi van?
- de talán alkoholt sem iszik: Hála Ég! Én sem.
- nem érdeklik az autók: csak egy használati tárgy.
- nem érdekli a foci és VB: szintén hála ég!
- nem rendetlen: alap. senki kupiját nem akarom rendbe tenni.
- tud főzni: felnőtt embernél alap, hogy valamennyire tud.
- nincsen olyan hogy a 'haverok' akikkel elmenne: kinek hiányzik, hogy a párja hétvékenként hajnalba jöjjön haza piásan?
- pár barátja van csak: remek, sokkal többet érnek, mint a buli haverok.
16/17 anonim válasza:
Kiábranditó? Vicces vagy.
Nekem ilyen egy "tökéletes" férfi.
17/17 anonim válasza:
Egyszer veszettül szerelmes voltam egy ilyen férfiba. Nem engem választott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!