Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként nem kiábrándító, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem kiábrándító, ha az új párod nem átlagos férfi, szokások szempontjából?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy azok a nagyon átlagos, a férfiakkal kapcsolatban emlegetett sztereotípiák, szokások egyáltalán nem jellemzőek rá: nem szereti a sört, de talán alkoholt sem iszik, nem érdeklik az autók, nem érdekli a foci és VB, nem rendetlen, tud főzni, nincsen olyan hogy a 'haverok' akikkel elmenne, pár barátja van csak.

dec. 23. 16:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül egyik sem kiábrándító, sőt, ezek javarészt pozitív tulajdonságok (pl ha valaki nem rendetlen, vagy nem piás, az jó dolog).
dec. 23. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy a nők a piás, foci meccsen ordibáló, trehány, főzni képtelen pasikhoz vonzódnának.
dec. 23. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kiábrándító, sőt, még szimpatikusabb is lenne.
dec. 23. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek inkább pozitívumok
dec. 23. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

- nem szereti a sört: Oké, és akkor mi van?

- de talán alkoholt sem iszik: Hála Ég! Én sem.

- nem érdeklik az autók: csak egy használati tárgy.

- nem érdekli a foci és VB: szintén hála ég!

- nem rendetlen: alap. senki kupiját nem akarom rendbe tenni.

- tud főzni: felnőtt embernél alap, hogy valamennyire tud.

- nincsen olyan hogy a 'haverok' akikkel elmenne: kinek hiányzik, hogy a párja hétvékenként hajnalba jöjjön haza piásan?

- pár barátja van csak: remek, sokkal többet érnek, mint a buli haverok.

dec. 23. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kiábranditó? Vicces vagy.

Nekem ilyen egy "tökéletes" férfi.

dec. 23. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyszer veszettül szerelmes voltam egy ilyen férfiba. Nem engem választott...
dec. 24. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!