Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos 20-25 éves fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos 20-25 éves fiúnak milyen gyakran van új párja Tinderen?

Figyelt kérdés

Ha lehet írjátok már le, hogy nagyobb, vagy kisebb településen éltek.

Átlagos alatt azt értem, hogy pl. nem egy 30 milliós autóval pózol, a képei nem luxus környezetben készültek, nem kigyúrt, nem csúcsgenetikás.

nov. 12. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Naponta több
Naponta egy
Hetente több, mint egy (kb 2-6 naponta egy)
Hetente egy
Havonta több, mint egy (kb. 2-3 hetente egy)
Havonta egy
Ritkábban (pedig gyakran használom az appot)
Ritkábban (mivel ritkán használom az appot)
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Se 30 millás autó, se luxus, se "csúcsgenetika" nem kell ahhoz hogy valaki csajozni tudjon (akár a neten is), csak megfelelő kommunikáció.
nov. 12. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
#1 kamu
nov. 12. 23:32
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
2-es Sajnos nem. Azért sajnos mert sok pasi azzel nyugtatja magát hogy azért nincs párja mert nem gazdag és a nők tehetnek mindenről. Közben nem tudnak kommunikálni.
nov. 13. 07:40
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Egyáltalán párja is csak akkor lehet, ha tökéletesen néz ki. Átlagos külsővel esélytelen. Nem számítva persze azokat, akik véletlenül húzzák jobbra, vagy a barátnőik viccelik meg őket.
nov. 13. 08:04
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
#3 Igen az is benne van de az anyagi helyzet IS számìt. Egy nagydumás ,pökhendi, jóképű, és lakással/autoval rendelkező férfinak van csak esélye. Igen abban igazad van hogy a nagydumàsok néha alkalmiba tudnak keveredni de az sem tart ugye sokáig
nov. 13. 08:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

Egyáltalán nem igaz. Nyilván van egy réteg aki csak a pénzre/szexre megy, de aki nem azt inkább taszítja az ilyen viselkedés főleg ha hosszú távon tervez. Persze jól jön ha gyerek mellett van kocsi, lakás, pénz stb. De ha nem bízik meg benne a nő akkor nem fog vele összejönni.

Dolgoztam bárban, ott is jött a sok nagy dumás, beképzelt, gazdag pasi de csak azokkal tudtak elmenni aki alapból azért ment mert párt keres vagy nagyon befolyásolható és részeg de még azokat se mindig.

A társkeresők inkább csak szexet keresnek. 1x töltöttem le és 1 kivételével mindegyik csak azt akarta. Vagy 1 éjszakás vagy összejáni szexelni. Pedig semmi jelét nem adtam hogy nekem ez kell.

nov. 13. 09:50
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
#2 aham, szóval csakis a milliárdosoknak van nője nem? 😅
nov. 13. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
#7 Làtom a szövegértéssel gondok vannak #5-t is olvasd el 😉
nov. 13. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 igen vannak golddiggerek, akiknek csak a pénz számít, de ha a világ összes nője az lenne akkor csak a milliárdosoknak lenne nője.
nov. 14. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs kocsim, se jogsim. 3 csajjal randiztam 4 honap alatt, ok irtak ram. 1-el lett kapcsolatom
nov. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!