Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos 20-25 éves fiúnak milyen gyakran van új párja Tinderen?
Ha lehet írjátok már le, hogy nagyobb, vagy kisebb településen éltek.
Átlagos alatt azt értem, hogy pl. nem egy 30 milliós autóval pózol, a képei nem luxus környezetben készültek, nem kigyúrt, nem csúcsgenetikás.
5-ös
Egyáltalán nem igaz. Nyilván van egy réteg aki csak a pénzre/szexre megy, de aki nem azt inkább taszítja az ilyen viselkedés főleg ha hosszú távon tervez. Persze jól jön ha gyerek mellett van kocsi, lakás, pénz stb. De ha nem bízik meg benne a nő akkor nem fog vele összejönni.
Dolgoztam bárban, ott is jött a sok nagy dumás, beképzelt, gazdag pasi de csak azokkal tudtak elmenni aki alapból azért ment mert párt keres vagy nagyon befolyásolható és részeg de még azokat se mindig.
A társkeresők inkább csak szexet keresnek. 1x töltöttem le és 1 kivételével mindegyik csak azt akarta. Vagy 1 éjszakás vagy összejáni szexelni. Pedig semmi jelét nem adtam hogy nekem ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!