Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-15 éves párkapcsolat után is "kell" még randi napot tartani? Lányok/Asszonyok igénylik az ilyesmit?
Figyelt kérdés
tegnap 11:21
1/7 anonim válasza:
Akkor kell csak igazán. A kapcsolat elején amikor nincs hétköznapi szürkeség, gyerekek, még az édes semmittevés is kellemes és nem mindig jelenik meg hiányérzet. Ennyi idő után meg különösen a gyerekek miatt szükséges szerintem mindkét félnek az, hogy nemcsak szülőként és biorobotként üzemel, hanem érezheti magát végre férfinak/ nőnek a társa mellett egy-egy kellemes és feltöltő program közben. Ilyenkor tudnak a párok egymásra hangolódni és nem csak a napi operatív teendőket este hulla fáradtan átbeszélni.
2/7 A kérdező kommentje:
oke,rendben. Nem tudtam,sosem volt meg ilyen hosszu kapcsolatom, ez mar kozel 20 eves. ...van annyi? hu varjunk csak,mennyi ieje is?...ajjajj...nem vagyok a toppon az idopontokkal :)
tegnap 11:46
3/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy minek nevezed, kellenek kettesben közös programok.
4/7 A kérdező kommentje:
Van idonk egymasra,csak tobbnyire otthon. Fozunk egyutt, nezunk valami sorozatot,kimegyunk setallni egy kaveval a kezunkben, ilyesmi.
Felesegem mondta,hogy legyen randi nap. Nem zarkozom el. Neki azt jelenti,h nem othton ululnk es vagyunk hanem kimegyunk a sutizobe.
tegnap 12:00
6/7 anonim válasza:
Lepd meg születésnapjára vagy évfordulóra akármire utazással, nincs olyan hely ahova elszeretne menni? Persze, ha szeret utazni. Találj ki valami jó programot, nézz ki egy helyet és menjetek. Menjetek kirándulni stb
7/7 A kérdező kommentje:
...hja en gondoltam elviszem bowlingozni :)
tegnap 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!