Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, amikor 16-17 évesek úgy hivatkoznak a barátjukra/barátnőjükre, hogy uram, asszonyom?
Figyelt kérdés
16-17 éves lányok az osztályban állandóan úgy hivatkoznak a barátjukra, hogy uram. Csütörtökön feljött az uram, mi történt tegnap az uraddal, stb. stb. Fiúknál hála égnek kevesebb ilyen van, de ott is előfordul pl., hogy azt mondják, hogy asszonyommal vagyok, asszonnyal elmentünk ebédelni stb. Ti mit gondoltok erről?2022. febr. 8. 19:02
1/7 anonim válasza:
Mit gondolnák? Valószínűleg nálatok is olyan értelemben használják mint mindenhol máshol: poénosan.
2/7 anonim válasza:
Magam dolgával foglalkozom, így hidegen hagy.
Kivéve ha a kiszemeltemről lenne szó, pont így:DD
18/f
3/7 anonim válasza:
Én szoktam uramozni, de teljesen poénból. Kétlem, hogy bárki is komolyan gondolja :D
4/7 anonim válasza:
#1 Tiszteltetem a nyelvtantanárod.
5/7 anonim válasza:
Igen, elég szarul sikerült megfogalmazni :P
De a lényeget értitek :D
6/7 anonim válasza:
#5 Ha az #1 vagy, és #4-nek válaszoltál, akkor nem értjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!