Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A programozóknak általában miért nincs barátnőjük?
Szóval szerintetek, miért van ez?
-Azért mert a programozók kicsit "más" világban élnek mint a "normál, átlag" emberek vagy mert
-Nem mozdulnak ki, szinte mindig a gép elött ülnek és nem is próbálkoznak vagy mert
-A nőket kirázza a hideg ha csak meghallják azt hogy valaki programozó?
Szóval nektek mi a véleményetek erről? Nagyon kiváncsi lennék. Én is programozó szeretnék lenni, mert nagyon szeretem csinálni, de nem szeretnék az a öröknőtlen, begyepesedett, szakállas, elhizott ember lenni.
Illetve a lányokat/nőket mennyire izgatja az ha valaki informatikus/programozó vagy ilyesmi? Csak mert nekem az a tapasztalatom hogy nem annyira szeretik/óckodnak tőle, de ez lehet hülyeség, ezért kérdezlek titeket, hogy mi a véleményetek.
Nem hiszem attól függ, hogy kinek van barátja, barátnője, családja, hogy programozó vagy sem. Ez a személyiség kérdése. Nyilván, aki egyedül végezendő munkát végez, az nincs annyit társaságban, nem kényszerül annyi szociális, közösen elvégezendő feladatra.
A programozók többsége, akiket én ismerek többnyire van barátnőjük, családjuk.
A programozó ismerőseim legalább 80%-ának van barátnője, azt tanultuk középsuliba, szóval vannak egy páran. :)
Szerintem csak sztereotípia, hogy a programozók magányosak, eleve a logikai gondolkodás fejlesztéséhez szükséges a szociális életben való részvétel, rengeteget tud segíteni munkában is, és igazat megvallva kiemelkedő képességekkel rendelkező magányos programozót még nem is láttam. :D
Mi az, hogy "a nőket kirázza a hideg, ha csak meghallják azt, hogy valaki programozó"? Női programozók is vannak ám, sőt ismerek egy párt, akik mindketten programozók.
Ez úgy ahogy van baromság
Programozók között vannak nagyon kocka emberek, akik sokszor ápolatlanok. Na nekik tuti nincs barátnőjük.
Aki nem egész nap a gép előtt döglik, annak miért ne lehetne barátnője. Attól, hogy informatikus, érdekelheti más is, sportolhat is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!