Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja gyakran a fiúkat, hogy ha magasabb náluk a barátnőjük?
Inkább teljesen fordítva van. :)
A lányok azt szeretnék, hogy magassarkúban is magasabb legyen náluk a párjuk.
Társkeresőn gyakori, hogy a 155-160 centis lányok is 175 feletti srácokat keresnek. Nem értettem, rákédeztem.
Alapvetően én is a kisebb lányokat keresek, de az utóbbi időben magasabbakkal jöttem össze.
Mert a személyisége alapján mész oda egy lányhoz ismerkedni. Az ugye rá van írva a fejére és egyértelmű mindenki számára.
Külső megfog, belső megtart
Van olyan lányismerősöm, 163-5 körül, aki 180 alatt nem kezd pasival. Én egyszerűen nem értettem - oké, hogy magasabb pasi kell, de miért utasít vissza kapásból egy 175-8 magas valakit, ha amúgy bejönne???
Válasza: neki ez a kényelmes, mert a magas pasihoz hozzá tud bújni úgy, hogy a hóna alatt legyen, meg a mellkasa meg satöbbi, és az milyen jó érzés, és az alacsonyabb pasihoz nem tud "úgy" hozzábújni.
Ez annyira nevetséges érv (hogy ezért 2 centinél alacsonyabb pasit is el kell dobni), hogy erre már ellenkezni se lehet. :'D
(És nem tini a csaj...)
Mondjuk biztos azért nem értem, mert 180 magasan örülök, hogy valaki legalább egymagas velem.
Amúgy a pasiknak általában kisebbségi komplexusuk van. Volt 173 magas pasim, neki ciki volt, ha az utcán odabújok, neki ciki volt, ha ő pipiskedik a csóknál, szal utcán nem csókolt meg. Egy idő után a kezemet se fogta meg.
Pedig engem nem zavart, és igyekeztem arra is figyelni, hogy ne hordjak magas sarkút, hogy ne legyen neki kellemetlen. De egy olyan pasival, akinek ciki veled nyilvánosan mutatkozni, nem lehet mit kezdeni.
Nekem pl utána lett fontos, hogy legyen magasabb, vagy legalábbis egymagasak legyünk...
Nekem nem számít a magasság! :)
23/F
Engem egyáltalán nem zavar, és tinikoromban sem érdekelt. A kisugárzás és a vonzalom nem magasság kérdése. Sokan egyszerűen azt hiszik, hogy a fiúnak "illik" magasabbnak lennie, és félnek, hogy a barátaik/barátnőik előtt ciki lesz, ha nem megfelelő a magasságkülönbség.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!