Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért zavarja gyakran a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja gyakran a fiúkat, hogy ha magasabb náluk a barátnőjük?

Figyelt kérdés
Még nem voltam párkapcsolatban, nem is vágyok nagyon rá, de egyszerűen nem értem miért számít annyira ha nálatok magasabb egy lány. Láttam egy olyan kérdés, aminek kb az összes válasza az volt, hogy zavarná ha magasabb lenne a fiúnál a csaja magassarkúban. Nem inkább a lány személyiségére kéne fókuszálni? Világosítsatok fel kérlek, ezt őszintén nem vágom :D

2020. aug. 30. 03:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem számít a magasság, a baratom egy fejjel nagyobb igy ha fel veszek egy magassarkú cipőt akkor vagyunk egymagasak.es ez igy tökéletes.
2020. aug. 31. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, miért mindig csak a magasságon tudnak fennakadni egyesek.

Ez egy preferencia. Másnak meg nem tetszenek a kövérek, soványak (ezeken se mindig lehet változtatni!), kismellűek, nagy fenekűek, szeplősek, szemüvegesek, nagyon fehérbőrűek vagy épp a négerek stb stb. Ez van. Elfogadni kell, nem megsértődni rajta (ha valaki bunkón közli ezt veled, akkor sem a preferenciával van a baj, hanem a hangnemmel). Ha neked nem tetszenek a nagyon sovány pasik, akkor is hogy gondolod, hogy nem jössz össze velük, elvégre a többségük nem tehet róla és még edzés mellett is piszkafa lesz egy átlagos alkatú férfihoz képest? Te miért nem gondolsz rájuk?

Egyébként a kérdező által említett jelenséget én inkább fordítva tapasztaltam, a magas (175+) barátnőim egyszerűen nem érzik nőiesnek magukat egy alacsonyabb pasi mellett. Valószínűleg a fordítottjának meg pont az ellentettje az oka sok embernél.

2020. szept. 2. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokaknak a magassarkú miatt kell magasabb férfi.
2020. szept. 2. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!