Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gamer fiuknak tényleg fontosabb a játék, mint a barátnőjük?!
Ha lehetne, betiltanám a CSGO-t.
Ha valaki megis tud játszani vele, tanítson már meg, hogy elverjem benne a barátom es elmenjen tőle a kedve.😂
Mi mindketten szoktunk játszani. A párom nagyon szerette a cs:go-t, meg most a tft és a valorant a favorite. Amúgy nem elverni kell. Egy gamer srcának imponáló már az is, ha a barátnője érdeklődik az iránt amit játszik, esetleg közösen játszanak benne.
De hidd el, ha évek óta gamel, esélytelen, hogy elvered :D
Nekem van barátnőm és gamer vagyok. Nekem ez a sorrend:
1. Program/beszélgetés a barátnőmmel.
2. Game-elés a barátnőmmel.
3. Game-elés másokkal.
4. Game-elés egyedül.
Amúgy volt olyan játék amit megmutattam a barátnőmnek és egy hónap múlva jobb lett benne nálam. Azért a legtöbb dologban én ügyesebb vagyok, mert több a játéktapasztalatom. Mostanában a lol-lal ismerkedik, de tanulékony, már clasheztünk is együtt.
Mondjuk nekem a haverjaim kedvelik a barátnőmet, a barátnőm meg sueret játszani. Ezért szoktunk kettesben meg a haverokkal is. Persze nem csak ez a közös program, másra is vevő vagyok, nem csak a gép előtt punnyadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!