Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét szünetet beszéltünk meg, de utána nem is keres, semmi? 18/l
Barátom 19 éves, egy suliba járunk ha járnánk most, suli mellett hétvégente dolgozik, most hogy nem járunk sokszor hét közben is. Mostanában elég sokat veszekedtem vele. Még tavaly 28-án döntöttünk úgy, hogy szünetet tartunk. Szilveszterkor 6 haverjával volt, abból egyikről 2.-án másikról meg 4.-én derült ki hogy pozitívak.
Ez után 10 percet beszéltünk telefonon, akkor azt mondta amíg nincsenek tünetei vagy ilyesmi addig nem megy el tesztre, otthon lesz karanténban 2 hétig.
Öccsével beszéltem párszor, ő mondta hogy vett PlayStation 4-et, haverjaival kb minden nap reggel 4-ig Warzone-oznak.
Online órái nincsenek nagyon, hetente max 1-2 alkalommal, szóval hétfőtől minden nap déltől este 7-ig dolgozik.
Ha én nem írok neki akkor ő nagyon ritkán ír, de amúgy is nagyon szűkszavú, semmi emoji vagy ilyesmi.
Közös képeinket nem törölte le fb-ről, szóval ebből adódóan nagyon remélem hogy még részéről is együtt vagyunk.
Öccse mondta hogy előttem is szokott játszani, aztán 2 éve mióta összejöttünk ritkán játszott, most pedig megint rákattant a játékra.
Szerintetek most ez mégis mi akar lenni? Miért hanyagolhat? Ő azt mondja nem hanyagol...
Vége lenne a dolognak?
Kérdezd meg! Lehet, hogy csak beszippantotta a játék.
Azt meg sose értettem minek 2 naponta kitenni képet a párommal, illetve minek leszedni, ha már nem vagyunk együtt. Az is a múltam, nem tagadom le őket. Ha nagyon úgy lenne, legfeljebb átraknám egy "exeim" albumba, de ezt is feleslegesnek érzem.
Tanulj meg valamit: szünet = gyáva vagyok szakítani veled, de már nem várok semmit a kapcsolattól.
Exem lassan 6. éve kért "pár hét szünetet". :D (ja, neki azóta sem jött össze másik kapcsolat, bár nem is értem az okát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!