Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még ilyen nő (Hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő (Hatalmas elvárások)?

Figyelt kérdés

Szóval..

-Aki őszintén szeret

-Nem játszadozik, nem sértődik meg minden ok nélkül

-Aki rendelkezik olyan tulajdonságokkal: mint a törődő és a gondoskodó

-Aki tekintettel van a párja aktuális érzelmi állapotára

-Akinek fontos az, hogy a párja boldog legyen és ne szomorkodjon.

-Akinek bármit el lehet mondani ami nyomja a lelkünket és nem nevet ki érte, nem használja fel veszekedésnél ellenünk.

-Akit nem zavar ha a másik néha szomorú és letört.

-Aki nem nézz más szemmel a másikra ha régebben öngyilkos akart lenni.

-Akinek nagy szeretett tud adni.

Körülül belül ennyi.

Cserébe ezeket persze megkapná.

2016. jan. 21. 08:56
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

-Aki őszintén szeret - erre szerintem mindenki képes, a férfitól függ, hogy képes e rá a nő

-Nem játszadozik, nem sértődik meg minden ok nélkül- a legtöbb ember játszmázik valamilyen szinten, nagyon nagyon kevés olyan férfi/nő létezik, aki minimális érzelmi manipulációt ne használna (akár tudtán kívül)

-Aki rendelkezik olyan tulajdonságokkal: mint a törődő és a gondoskodó- ha az ember szeret valakit, általában így viselkedik, az szerintem nem normális, aki instant mindenkivel a környezetében iszonyat törődő+gondoskodó

-Aki tekintettel van a párja aktuális érzelmi állapotára- a legtöbb normális ember tekintettel van rá

-Akinek fontos az, hogy a párja boldog legyen és ne szomorkodjon. - ha szeretünk valakit, akkor persze, hogy fontos

-Akinek bármit el lehet mondani ami nyomja a lelkünket és nem nevet ki érte, nem használja fel veszekedésnél ellenünk. - hát, ha valami sértőt mondasz rám/beszólsz valamit, nem hinném, hogy elvárható, hogy mindent elnézzen az ember, és soha ne hozza fel :D

-Akit nem zavar ha a másik néha szomorú és letört.- egyik pontod az volt, hogy fontos legyen, hogy ne legyél szomorú. ezek alapján igenis zavarna, ha szomorú lennél. :D kicsit ellentmondás, már bocsi. persze normális, ha az ember nem mindig pattog a vidámságtól, ezt nem is várja el senki.

-Aki nem nézz más szemmel a másikra ha régebben öngyilkos akart lenni. - na ez a leginkább problémás pont. ha az ember ilyet megtud valakiről, ez egy nagyon nagyon fontos dolog, és nincs olyan, aki ugyanúgy nézne rád ez után. ennyi miatt nem fog elhagyni, aki szeret, de baromság azt elvárni, hogy ugyanúgy reagáljon erre a leendő barátnőd, mintha elmesélnéd, hogy kiskorodban ágyba pisiltél..

-Akinek nagy szeretett tud adni.- ez mi? ha az ember szeret valakit, azt valamilyen formában kifejezi a másiknak. nem tudom, neked mi az a mód, de biztosan találsz olyat, akivel ez passzol.

szerintem olyan ember, akiben mindezen elvárások egyszerre megvannak, nagyon nem létezik. de hülyeség is ilyen konkrétumokat felállítani, úgy is lehetsz valakivel nagyon boldog, ha nem minden passzol 100%ban...

ne görcsölj rá erre az egészre, kicsit légy lazább, és ne ilyen kis sajnálnivaló :D valahogy monitoron keresztül bármiféle ismerettség nélkül is ez az érzés éledt fel bennem..ami nem a legpozitívabb, ha az ember ismerkedik.

2016. jan. 21. 13:38
 52/56 anonim ***** válasza:

-Aki tekintettel van a párja aktuális érzelmi állapotára

-Akinek fontos az, hogy a párja boldog legyen és ne szomorkodjon.

-Akinek bármit el lehet mondani ami nyomja a lelkünket és nem nevet ki érte, nem használja fel veszekedésnél ellenünk.

-Akit nem zavar ha a másik néha szomorú és letört.

-Aki nem nézz más szemmel a másikra ha régebben öngyilkos akart lenni.

Ezek alapján nekem egy komolyan lelkisérült férfi képe ugrik be. Oké, senki sem vidám örökké...na de ne legyen már minden másnap búval baszott valaki. Sőt, hangulatember se legyen...borzalmasak! Nekem nem kéne ilyen pasi. Túl macerás...nem szeretnék állandóan anyukát és pszichológust játszani........és azt gondolom ezzel így van a legtöbb nő. Aki meg nem, az még nem tudja milyen egy ilyen típusú személyiséggel élni....

2016. jan. 21. 14:38
 53/56 A kérdező kommentje:

# 52

A lelki sérült dolog az igaz lehet.

2016. jan. 21. 15:15
 54/56 anonim ***** válasza:

A legtöbb esetben létezik olyan nő, aki elfogad téged teljesen úgy ahogy vagy. Azt kell megtalálnod, aki mind téged mind te őt elfogadod olyannak amilyen. Szóval igen, ezek nem nagy elvárások.

21/L

2016. jan. 21. 15:58
 55/56 anonim ***** válasza:

Szerelmi kapcsolatban a leírtak alapnak számítanak. De ennek előfeltétele a szerelem.

Végigolvastam a válaszokat, nem a feltételekkel van baj, hanem a hozzáállással, rögtön ugrasz az emberek torkának még ismeretlenül egy anonim fórumon is. Mi lehet akkor a való életben? Szerintem szocializációs problémák lehetnek a háttérben.

2016. jan. 21. 20:37
 56/56 A kérdező kommentje:
A legrosszabbat feltételezem az emberekről, mert azt hiszem bántani akarnak.
2016. jan. 21. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!