Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a hatalmas elvárások?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a hatalmas elvárások? Aki nem felel meg nekik az mehet a fenébe? :O

Figyelt kérdés

Egy lány mindig legyen hibátlan, nádszálkarcsú, illedelmes, szép... és persze legyen oda állandóan a szexért... O.o Mert aki meg nem olyan(nem tökéletes az alakja, börhibáji vannak, nem egy topmodellmaca) az már mehet is a süllyesztőbe, bottal sem piszkálják meg. Meg állj be a sorba, mert ha nem vagy ilyen über diszkóbaba, akkor már észre sem vesznek.

vagy én járok rossz társaságba? :S Csak én veszem így észre a dolgokat? :S

2009. nov. 15. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

mindenkiek más az ízlése: ezt vedd figyelembe!!

biztos vagyok benne, hogy sok mindenkinek bejönnél csak még nem taliztl senkivel

szurkolok^^

2009. nov. 15. 19:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak te jársz rossz társaságba. Nézz körül, senki se tökéletes, mégis a legtöbb embernek van párja. Előbb-utóbb mindenki kinő ebből a gondolkodásmódból:)

Teis megtalálod majd a párod hidd el:D

2009. nov. 15. 19:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinél a külsőségek számítanak elsősorban, tudod? Legalábbis a komolyan gondolkodóknál nem elsődleges szempont, bár természetesen nem zárható ki a megjelenés, mégis azt látja először az ember. De ennél sokkal fontosabb a jellem, a megbízhatóság, a viselkedés. Attól még, hogy valaki ducibb, van pár előnytelen bőrhibája, alacsony, ilyesmi, nem gond, van akinek pont úgy fog bejönni.

Egyébként nekem is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg a fejemben, engem se nagyon néznek emberszámba, illetve barátnak jó vagyok... ettől még persze nem adom fel, és neked se kell, előbb vagy utóbb menni fog, csak maradj önmagad!

2009. nov. 15. 19:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

alacsony vagyok, bőrhibáim vannak, nem vagyok nádszálkarcsú(bár kövérse) és illedelmes se túlságosan. és jé :) van barátom, másfél éve aki úgy szeret engem mint még soha

pedig szebbnél szebb lányok udvarolgatnak illegetik billegetik magát neki :) belső!

2009. nov. 15. 19:32
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

tejársz rossz társaságba :D

de télleg.

egyáltalán nemmindenki ilyen.

viszont vanegy másik kategória, azok akik leszarják h hogyan néznek ki. ronda a bőrök, de nemtesznek érte semmit. dagadtak, de ezértse tesznek semmit, pedig nemérzik így jól magukat. aztán meg kiírják kérdésbe h miért ilyen ge-ci a társadalom. na náluk ez nemigaz. ott nekik kéne változtatni.

2009. nov. 15. 19:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak te jársz rossz társaságba. Diszkóbabák ha scan rangedzsen belülre kerülnek, gyomorsavam felugrik 7,8 PH-ra és legszívesebben olyat hánynék, mint egy Alien. Szex engem nem is érdekel, és nem az elkeseredettség miatt.

Az, hogy legyen vékony, az csupán ízlés kérdése. Van aki azokat szereti, akin van mit fogni, én meg azt szeretem, ha a lány szép vékony. De a külső nem minden, a normális beszélgetőpartnerek, akikből tökéletes feleségek lesznek / lennének, mind mások által elnevezett "csúnyák".

19/F

2009. nov. 15. 19:33
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

szerintem te általába felhozod vagy éppen "magaddal vonzod" a pasikhoz azt a témát amin látszik rajtad mi a gyenge pontod. EZzel ők vissza élnek és még rá is tesznek neked egy lapáttal hagy legyél még mérgesebb :)

ők azt élvezik ha kiakadsz ha megtudod milyen szar vagy :S

ezáltal esetleg lejjebb megy az egod és beéred majd esetleg azzal is aki "csúnyácska" pasi (így akar téged felszedni) ha oltogat és kicsinek néz.

tartsd be a játékszabályokat!!!!!

legyél beképzelt és önző! tuti lesz egy csomó pasid elhiszed?

ne azért ismerkedj hogy mást tegyél boldoggá. azért hogy te legyél boldog. sz@rd le hogy mit gondol rólad 10-ből 8 pasi.... kitérdekel? a maradék 2 pasi elfogad flegmának és (hülyeskis rib@ncnak).... kit érdekel?

jólérzed magad azt csá!

ne másoknak felelj meg hanem magadnak! :D

legjobb védekezés a támadás szóval jobb ha teis felveszed azt a ritmust ami ebbe a kósza világban jelen van. mindenki mindenkivel és érzések nélkül.... majd rá érsz családot alapítani 25 év felett... addig meg kitérdekel kivel hányszor vagy stb? éld az életed

19/F

2009. nov. 15. 19:36
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Bocs az offért, de topmodellmaca? A legtöbb modellnek ronda arca van és nem valami értelmesek. Szóval azokat passzolnám rögtön.

Nádszálkarcsú? Ez is hülyeség. A legtöbb férfi (jómagam is) nem a csontkollekciókat bírja. A nők jönnek ilyenekkel, hogy "legyen rajta mit fogni". Ez így is van, de ha pl.: nagy a segge azt már nem lehet fogdosni. Mint a mesében "legyen is rajta, meg nem is".

Illedelmes? Ha ez nálad probléma, akkor meg is van az egyik fő ok, amiért nem akar senki. A nők is elvárják, hogy a férfi legyen hozzájuk illedelmes és kedves, szóval ez nem szempont.

Szép. Igen, egy férfi alapból arra hajt, hogy ha ránéz a barátnőjére, akkor megálljon körülötte a világ és hevesebb dobogjon a szíve. Ezért nem lehet senkit elítélni.

Nem tökéletes az alakja? Ez is mi? Mindenkinek más jön be. Olvastam már az oldalon olyan gyerekről, akinek csak kövér lányok tetszettek. Volt olyan, aki csak anorexiásra hajtott. Minden férfi számára más a "tökéletes alak".

Bőrhibái vannak. Erről valami konkrétabbat? Le van égetve vagy mi?

"Über diszkóbaba". OK bevallom, itt röhögtem egy jót xD. Neked is valami kiborította az agyad. Valószínűleg nemrég dobtak vagy valami hasonló.

Igen, lehet, hogy rossz társaságba jársz. Bár nem tudom hogy nézel ki, mert lehet, hogy tényleg van nálad valami nagy bibi. Bár ahogy a szöveget olvastam az is lehet, hogy a személyiségeddel vannak problémák (vagy a kettő együtt). Ha annyira idegesít linkelj egy képet ide vagy privátba és megmondom, hogy van-e veled baj.

Remélem tudtam segíteni és nem lett túl hosszú a szöveg.

2009. nov. 15. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

jajj ne viccelj ez nem igy van:). figyi nekem nincsen gyönyörü alakom, sőt utáltam a testem, de a barátom szerettette meg velem. neki én vagyok a legszebb és ennél több nem kell nekem. mindig problémáztam pl a mellemel h jajj nem tetszik az alakja meg igy az egész (pedig se túl kicsi se túl nagy) de a szerelmem szerint eddigi barátnöi közül messze nekem a legszebb:):):) (am ö 21) sőt az egész földkerekségen:D:D állítása szerint. nah szoal ezzel csak azt akartam mondani h hiába nem vagyok nádszálkarcsú, és nem lehet diót törni a fenekemen, de ha megtalálod azt az embert aki olyannak szeret amilyen vagy, akkor szerencsésnek mondhatod magad. és igen ez társaság függő. a disco nem feltétlen a legjobb hely az ismerkedésre. légy nyitott az újra, új emberekre, új felfogásra:).

17L

2009. nov. 15. 19:44
 10/15 A kérdező kommentje:

Hát igaz, nem rég dobtak ki... :D

De igaza is volt. :D Na mindegy.

Csak annyiszormegkaptam már hogy milyen shit vagyok meg mennyire randa, szal' fel is adtam szépen. :D Most kb úgyvagyok vele, hogy baromira idegel, hogy mindenki szép meg boldog megizéhozé csak én cseszem itt egyedül a rezet. :S

Azt hittem tökjó tökboldogok leszünk és erre kirakott, hogy ő már bizony nem szeret engem. :S

Na mindegy, bocs hasok blődséget zagyválok össze. :(

2009. nov. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!