Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a hatalmas elvárások?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a hatalmas elvárások? Aki nem felel meg nekik az mehet a fenébe? :O

Figyelt kérdés

Egy lány mindig legyen hibátlan, nádszálkarcsú, illedelmes, szép... és persze legyen oda állandóan a szexért... O.o Mert aki meg nem olyan(nem tökéletes az alakja, börhibáji vannak, nem egy topmodellmaca) az már mehet is a süllyesztőbe, bottal sem piszkálják meg. Meg állj be a sorba, mert ha nem vagy ilyen über diszkóbaba, akkor már észre sem vesznek.

vagy én járok rossz társaságba? :S Csak én veszem így észre a dolgokat? :S

2009. nov. 15. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te biztos a ronda pasikra buksz mi. Nalátod tőlük se várhatod akkor hogy a ronda nőt szeressék ha te se.
2009. nov. 16. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:

énvagyok akit lepontoztak, aki aztírta hogy lehet pattanásos az arca, de mégsem tesz érte semmitm, stbstb.

nemlehet h ezvan veledis?:D:D:D

lehetnél te sokkal szebb, és sokkal igényesebb csaképpen semmnit sem teszel érte?

az ember nemszületik férfiak kedvencénk, tenni is kell érte vmit hogy jó legyél.

te biztos ezértis leleszek pontozva :D

2009. nov. 16. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocs, csak egy kérdés. Mi volt olyan nagy probléma a válaszommal, hogy ennyire lepontoztak? 19:38
2009. nov. 16. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
engemis lepontoztak, és pont te vagy az, 19.38-as, akinek igazat adtam...:D
2009. nov. 16. 14:37
 15/15 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam senkit, sztem értelmetlen. :$

amugy nem vagyok pattanásos. éppen fogyókúrázom, 58kg-ról 45-re. remélem ez elég vagy még mit kéne tennem, hogy ne legyek a földbetaposott top 10 között? :O

2009. nov. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!