Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen nő (Hatalmas elvárások)?
Szóval..
-Aki őszintén szeret
-Nem játszadozik, nem sértődik meg minden ok nélkül
-Aki rendelkezik olyan tulajdonságokkal: mint a törődő és a gondoskodó
-Aki tekintettel van a párja aktuális érzelmi állapotára
-Akinek fontos az, hogy a párja boldog legyen és ne szomorkodjon.
-Akinek bármit el lehet mondani ami nyomja a lelkünket és nem nevet ki érte, nem használja fel veszekedésnél ellenünk.
-Akit nem zavar ha a másik néha szomorú és letört.
-Aki nem nézz más szemmel a másikra ha régebben öngyilkos akart lenni.
-Akinek nagy szeretett tud adni.
Körülül belül ennyi.
Cserébe ezeket persze megkapná.
Van ilyen nő.
Ezekkel a tulajdonsàgokkal maradéktalanul rendelkezem. Egyet kivéve.
Az, hogy most itt leìrted az öngyilkossàgi kísérletet iszonyú labilis leki vilàgra vall. Keress fel egy szakembert abból baj nem lehet, és ezt most jóindulatból írom őszintén.
Egyébként szeretem ha a férfi aki mellettem van megnyílik nekem, őszintén tud beszélni arról, hogy mit érez, mik a gondjai.
# 11
Olvasd el még egyszer.
"régebben"
Làttam.
Màrmint, hogy régebben.
Mondjuk az a véleményem, hogy erről meg nem kéne tudnom. Fölösleges. Nem pàrtolom a hazugsàgot, vagy a himi-humit, de szerintem ezt nem muszàj közölni.
A legtöbb nő felfogása alapján aki elkövette régen azt a hibát, vagy annyira mélyponton volt, hogy jobbnak látta meghalni, mintsem bármi mást tenni azt inkább döglött volna meg. Mert úgyis egy beteg embernek tartják ha ez kiderül akkor meg kb "nem jönnék össze ilyennel".
De bezzeg bunkó tirpák suttyó buta csávókkal meg igen, annyira vicces..
# 16
Te nagyon buta vagy. Azt szajkózód amit valahol hallottál vagy olvastál. Szó nem volt érzelmi zsarolásról, szó nincs róla, nem tudom honnan szedted.
Nem tudom milyen világban élsz, de Magyarországon úgy működik, hogy bemegyek a vegyesboltba veszek egy fegyvert. Nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!