Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még ilyen nő (Hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő (Hatalmas elvárások)?

Figyelt kérdés

Szóval..

-Aki őszintén szeret

-Nem játszadozik, nem sértődik meg minden ok nélkül

-Aki rendelkezik olyan tulajdonságokkal: mint a törődő és a gondoskodó

-Aki tekintettel van a párja aktuális érzelmi állapotára

-Akinek fontos az, hogy a párja boldog legyen és ne szomorkodjon.

-Akinek bármit el lehet mondani ami nyomja a lelkünket és nem nevet ki érte, nem használja fel veszekedésnél ellenünk.

-Akit nem zavar ha a másik néha szomorú és letört.

-Aki nem nézz más szemmel a másikra ha régebben öngyilkos akart lenni.

-Akinek nagy szeretett tud adni.

Körülül belül ennyi.

Cserébe ezeket persze megkapná.

2016. jan. 21. 08:56
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

"Egyet kivéve."

Csak épp utána már nem tartod férfinak vagy tudjam is én..

2016. jan. 21. 09:52
 22/56 anonim ***** válasza:
56%

#kérdező

Én kérek elnézést amiért nem "kisérelek meg öngyilkosságot". És nem azért mert olyan rohadt jó és kényelmes életem lenne.

2016. jan. 21. 09:54
 23/56 A kérdező kommentje:

# 22

Te tényleg ilyen értelmetlen vagy ?

Ki mondott bármi ilyet amit megint írtál ? De most komolyan. Legalább vennéd a fáradságot arra, hogy olyanra reagálsz amit itt olvastál vagy leírtam én vagy más, nem pedig kitalálsz valamit és arra.

2016. jan. 21. 09:57
 24/56 anonim ***** válasza:
Ilyet se mondtam de mindegy.
2016. jan. 21. 09:59
 25/56 anonim ***** válasza:
#23 igazad van, maradjunk az eredeti kérdésnél, de még mindig ott tartunk hogy nincs olyan érzelmi analfabéta, aki nem néz más szemmel a másikra azért, mert az aki "öngyilkosságot" kísérelt meg.
2016. jan. 21. 10:04
 26/56 A kérdező kommentje:

# 24

Akkor mit jelent, hogy más szemmel néznél rá ?

# 25

Szerintem pont az az analfabéta érzelmileg aki másképpen néz rá. (Kineveti, elítéli(mint te), nem tartja férfinak, gyengének és selejtesnek tartja stb.. )

2016. jan. 21. 10:06
 27/56 anonim ***** válasza:

De ez még jobb... "Akit nem zavar ha a másik néha szomorú és letört"

Aki öszintén szeret, azt rohardtul zavarja.

2016. jan. 21. 10:08
 28/56 A kérdező kommentje:

# 27

NE értelmezd már félre szándákosan azt amire próbálok célozni.

Úgy értettem, hogy úgy nem zavarja, hogy nem mond/tesz ez miatt semmi rosszat, nem szar le, hanem törődik és próbál segíteni, felvidítani, velem lenni. !!!!

Engem is zavarna olyan értelemben, hogy jót szeretnék a másiknak de olyan értelemben nem zavarna, hogy az és én nem vagyok kíváncsi a másikra mert lehúzza az ő hangulata az enyémet !!!!!!!!!!!!

2016. jan. 21. 10:11
 29/56 anonim ***** válasza:
Ez a nem tartja férfinak dolog a mániád. Nem én tartom selejtesnek, hanem ő saját magát. Elég önző dolognak tartom azt aki nem törődve a családja érzéseibel, ilyen eszközökhöz folyamodik.
2016. jan. 21. 10:12
 30/56 A kérdező kommentje:
Vannak olyan nők akik elkerülik, kinevetik vagy még jobban alátesznek annak aki gyakrabban szomorú és elkerülik mert, hogy ők jókedvűek, és nem érdekli őket a másik ilyenkor. Erre próbáltam célozni, hogy ne legyen ilyen..........
2016. jan. 21. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!