Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok probléma, ha a lánynak nincs humora?
Figyelt kérdés
Nincs humorom, sosem tudok vicces megjegyzéseket tenni és amit a legtöbb ember a környezetemben viccesnek, humorosnak talál, azt én nem.
Persze, nekem is vannak jó pillanataim ilyen téren, de kicsit aggaszt a dolog.
Elég komoly vagyok, hülyülni csak a nagyon közeli kapcsolatban tudok.
Szerintem nem...Pl. énse kedvelem az "ökörködő", tréfálkozó nőket...Még csak az időnként ilyet csináló nőket se...A tréfálkozást-ökörködést ugyanis valahogy sose szoktam/tudom értékelni, és most mindegy az, hogy férfinél, vagy nőnél van ez a dolog...
2016. jan. 16. 13:12
12/21 A kérdező kommentje:
Háát, elég vegyes ímit írtok. Mindenkit felpontoztam, köszönöm, kivéve azt a válaszolót, aki kijelentete, hogy a nőknek kollektív nincs humora és csak az "übermensch" csávóknak "bocsájtják meg az ökörködést". Őt se pontoztam le amúgy.
Amúgy én a gusztustalan dolgokon (böfögös, stb), mások alázásán, a bunkóskodáson, a szóvicceken nem tudok nevetni. A stand up-ot sem tartom szórakoztatónak.
A személyes helyzetkomikumot kedvelem (de én pl. nem tudok spontán humoros megjegyzéseket tenni. Néha összejön azért! :) )
Szóval karótnyelt nem vagyok, csak komoly. 20 évesen kissé koraérettnek érzem magam emiatt.
2016. jan. 16. 13:40
13/21 anonim válasza:
Az nem baj, ha nem bohóckodik mindig, de ha nincs humrérzéke, az nagy baj.
2016. jan. 16. 14:08
14/21 anonim válasza:
Sunshinedoll, neked van itt olyan hozzászólásod, amiben nem gyűlölködsz a férfiak ellen? :)
2016. jan. 16. 14:40
15/21 anonim válasza:
Sztem Sunshinedoll-t megszopatta pár férfi az életben, és most mindenkit utál emiatt...:D LOL.
2016. jan. 16. 14:41
16/21 anonim válasza:
#15: Az ő humorszükséglete nagyjából kimerül a férfiak mocskolásán, emellett még kövér is, mindezen felül a belsőleg, s külsőleg megtestesült tökéletes, szuperintelligens szuperterminátort keresi. :D Épkézláb értelmes mondata sincs azon kívül, hogy miként lehet belerúgni a férfiakba. :D Az előbb megkérdeztem tőle, hogy mi a francot jelent a "fatfób". Valamelyik kérdésnél ezzel a kifejezéssel vádaskodott, de eddig nulla válasz érkezett. Ez gondolom valami "meg nem értett" zsenik által használt kifejezés, amit még a Google sem talál. :D
2016. jan. 16. 14:53
17/21 anonim válasza:
#16 szerintem az hogy te nem vagy képes értelmezni egy szót, valószínűleg itt egyedüliként, az nem feltétlenül az ő hibája. Meg a google sem tudhat mindent, pl. beírom hogy buta mint a föld, arra sem talál meg téged.
2016. jan. 16. 15:28
18/21 anonim válasza:
#17: Na ja, egy még ki nem talált, egy soha sehol nem használt, egy definícióval sem rendelkező szót, ha nem ismer valaki, az nyilván buta. Na ne fárassz már, te ostoba sеggnyaló! Valami frappánsabbal replikázhattál volna, ha már az értelmetlen szavakat kitaláló "fatfób" kis barátnődet be akarod védeni. Tudod, inkább bölcsebb maradtál volna...
2016. jan. 16. 15:52
19/21 anonim válasza:
"replikázhattam" volna? :) Biztos hogy ezt a szót akartad használni?
2016. jan. 16. 16:05
20/21 anonim válasza:
Ez hülye! Menj már innen, égeted itt magad. Beszélgess egy lexikonnal, hátha ragad rád valami a koszon kívül. :D
Visszatérve rád, Szánsájnboszorkány, mert bizony itt leskelődsz azóta is, nem a férfiak tehetnek róla, hogy kövér vagy, és bánatodban naponta ötvenszer pakolod tele a bendődet. Tudod, ok és okozat, amit előszeretettel cserélsz fel, ha szóba kerülnek a kandúrok és a zabálás. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!