Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar, hogy anyukámat bámulják a férfiak az utcán, hogyan kezeljem ezt?
Mondd ezt meg anyudnak, hiszen téged szeret a legjobban. Kérd meg arra, hogy próbáljon párszor visszafogottabban öltözködni, farmert venni fel pulcsival, sállal, hosszabb dzsekiket. Nem akarod megváltoztatni, csak legyen szíves a te kedvedért. Át fogja gondolni a kérésedet biztos.
Ismerek még ilyen helyzeteket, sőt olyanokat is, amikor a lány osztálytársai voltak a fiatal anyuka komoly udvarlói.
Nagyszülőknek is szólhatsz halkan akkor, ha pár hét múlva sincs változás, s megkéred őket, hogy beszéljenek erről neki egy kicsit visszafogottan.
1-es: ez nem így van. Egy gyerek csak a saját szüleire van utalva nagyon sokáig, ők jelentik neki a biztonságot, ez arra is érvényes, ha az anyuka a gyerek szeme előtt hordja haza a fickókat. Te ezt miért nem tudod amúgy?
Felnőttként meg kell tudni oldani diszkrétebben az elismerés, szeretet, szex vágyunkat. Kérdező, nem tudom milyen nemű vagy, de kislányokat komolyan meg tud viselni lelkileg egy kihívó anyuka, több szempontból is.
Ezek szerint anyád jó nő. És mit csináljon ezzel?! Bújjon zsákba?
Inkább törekedj arra, hogy annyi idősen te is olyan dögös legyél, mint ő. Feltételezem egészséges, csinos, ad magára, és jól érzi magát a bőrében. Szerintem ez irigylésre méltó.
Egyébként honnan veszitek, hogy kihívóan öltözködik?
Az utcán utánam is megszoktak néha fordulni.. Farmer és pulcsi, vagy farmer, póló, blézer..miért? Mert jó a seggem, jól öltözködöm és szép az arcom.
Nem kell ahhoz kipakolnom magam, hogy kívánatos nőnek lássanak.
Szerintem túlságosan rámentél erre a dologra.
Teljesen átlagos nőket is rendszeresen végigmérnek.
De szeretem, mikor látatlanban ítélnek itt a jóképességűek (lásd: kihívó öltözék).
Lehet ám klassz hátsója egy ócska melegítőben is, nem kell ahhoz utcasarkinak öltözni, hogy tetszetős legyen valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!