Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha szeretném ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha szeretném ha kivizsgáltatná magát? Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

A barátommal jó ideje együtt vagyunk és fogamzásgátlót fogok szedni, örült is neki, megemlítettem hogy örülnék, ha kivizsgáltatná magát (nagyon sok kalandja volt fiatalon, ezekről őszintén beszéltünk) és nem akarja, még sosem volt urológusnál. Tudom, hogy kellemetlen, de a saját érdekem is.

Én most végigcsináltam egy csomó vérvételt, vizsgálatot, ez nagy kérés? Pasik, ti megcsinálnátok?

2016. jan. 13. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen múlttal indokolt lenne.
2016. jan. 13. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkérném rá. Addig te se szedj bogyót, amíg ő nem adja meg a bizonyítékot arra, hogy biztonságos vele a szex.
2016. jan. 13. 14:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Mert az oké, hogy kipróbálta, fiatalon tette, inkább mint később vagy titokban! Nem drogozott és nem csalt meg senkit így és el is mondta nekem, hogy kíváncsi fiatal volt, de már nem az. Mindenkinek van múltja, van akinek csúnyább ennél (egyik exem titkolta hogy drogozott a kapcsolatunk alatt, amikor nem voltunk együtt épp...)

De rosszul esett, hogy nem akar elmenni, pedig csak egy kenetvétel, egy vérvétel. Szerintem ez nem olyan nagy dolog.

Én végigcsináltam a hormonpanelt (ciklus 1. 3. ás 25napján vérvétel),UH, sima vérvétel.

2016. jan. 13. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"egyik exem titkolta hogy drogozot"

hany ex-ed volt mar neked, 10 ujjadon meg tudod szamolni?

2016. jan. 13. 17:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Mi a baj az egyikkel? 3 volt.
2016. jan. 13. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó mi a gondod? Nem számít a szám, felesleges itt ez a " 10 ujjadon meg tudod szamolni?". Felnőtt ember azt csinál, amit akar, azzal fekszik le, akárhányszor akar. Igaza is van a kérdezőnek hogy az a múltja, fiatalon kipróbálta a párja és nem tetszett neki, van tapasztalata, nem itt sír a pasi hogy nem tudja mit csináljon egy nővel vagy szerinte a megszakítás védekezés és mit csináljon most.

Nézz szét, a mai tinik (12-14évesek) minden hétvégén mással fekszenek le... azon legyél inkább kiakadva! És neked hány volt?

Akárhány exe lenne a pasimnak én is elküldeném vizsgálatra ilyen esetben!! Ez nem szám függő, lehet bármi baja, amiről nem tud. Ez alap lenne tök mindegy kinek hány exe van, ha óvszer nélküli szex jön, ha szűz lenne akkor is!

2016. jan. 13. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Még több partner sem kell hozzá, hogy valaki olyan nyavalyát kapjon el, amiből nagy gond is lehet, kapásból itt van pl. a HPV, aminek van enyhébb és komolyabb lefolyása, és viszonylag hosszú a lappangási ideje, ha enyhébb lefolyásút szedett össze valaki, lehet, hogy soha nem is tudja meg, de mi van, ha mondjuk valakinél rákot okoz?
2016. jan. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!