Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők megtennétek a barátotokért, hogy nem szőrtelenítetek sehol, ha ez lenen a barátotok óhaja?
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 16:12
1/23 anonim válasza:
A honom alját mindenképpen szőrteleníteném, a többiről le tudnék mondani.
2/23 anonim válasza:
Látható helyeken nem, hiszen ha strandra megyek a saját lábam tetsszen már. Szőrösen nem tetszik, ahogy a hónaljam sem. Intim területeken belemennék, amíg nem kényelmetlen.
3/23 anonim válasza:
Nem. Egyrészt fizikailag kellemetlen, másrészt kösz szépen nem fogok megsülni nyáron nadrágba, mert az meg biztos, hogy a szőrös testrészeim sem fogom kitenni. Na persze más lenne ha olyan kis szőke pihéim lennének mint például a testvéremnek... De sajnos nem olyanok vannak.
4/23 anonim válasza:
hány éves a barátod? 80?
elég perverz gondolat, engem a frász kiverne ha egy szőrős csajjal bújnék ágyba
6/23 anonim válasza:
Nem. És nem csak azért, mert cikinek érezném a szőrös lábamat mutogatni, meg ilyesmik. A fő ok az, hogy saját magamnak lenne kellemetlen és zavaró.
17L
7/23 anonim válasza:
Még szívességet is tenne vele :D Télen nagyjából bárhol, nyáron meg a nem látható helyeken.
10/23 anonim válasza:
Igen, sőt. Létezik ilyen pasi? Utálok szőrteleníteni, most is azzal telt el az egész délutánom, hogy egy fél (bokától térdig) lábam epiláltam. Nem tudom mi ütött belém, pedig nincs is rövid nadrágom. Nyilván surrantra nem mennék szőrösen, de azon kívül szívesen maradnék inán szőrös mint ezt a kínt elviseljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!