Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan szőrtelenítetek odalent, és milyen gyakran?
ÉS a hónaljatokat? lábatokat? karotokat?
epillátor? gyanta? vagy csak szimplán borotva?
Ha borotva, akkor borotva hab??
Hónalj: borotva, 1-2 naponta húzom le
Karok: borotva, mivel szerencsére lassan nő, elég 1,5-2 hetente lehúznom, és akkor is épp hogy el kezd nőni (párom szerint még akkor is teljesen jó)
Lábak: epilálni 2 hetente szoktam, borotválni hetente 2-3x, időtől és kedvtől függ, melyiket választom épp (mostanában inkább borotválok, mert érik az új epilátor)
Intim szőrzet: csak borotva (nem bírom a fájdalmat, kozmetikushoz menni ezzel meg szégyenlős vagyok), hetente 1-2x
Dove szappant használok a kezdetek óta, nekem tökéletes, plusz szőrtelenítés után mindig arcszesszel vagy arctonikkal fertőtlenítek (Helia-D nekem nagyon bevált erre a célra), így viszonylag kevés szőrtüszőm gyullad be szerencsére.
Ott: borotva kb 1,5 hetente. (Nem látja senki, meg szerencsére nem is nő olyan gyorsan)
hónalj: kozmetikus havi egyszer, a köztes időszakban meg 1-2X borotva.
láb: borotva, de most próbálgatom a szőrtelenítő krémeket és a hideg gyantát. Egyelőre nem találtam megfelelőt egyikből sem.
Kar: borotva 1,5-2 hetente
A honaljamat és a puncit hetente szoktam.
Borotvával és habbal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!