Lányok! Ti hogyan szőrtelenítetek odalent?
Borotvát nem akarok használni, mert pattanásos marad és megvastagodnak a szálak, a gyantától meg félek, bár a hónaljam és a lábam is mindig gyantázva van. Segítsetek!
(barna hajú, barna szemű, kicsit kreolabb típus vagyok)
Én is borotválom, bár nem olyan sűrűn. A rövid szőr nem zavar és mivel nincs barátom, nem szoktam olyan gyakran borotválni, csak 1-1,5 hetente, ill. a bikinivonalamat pár naponta.
Eleinte nekem is kipattogott a bőröm borotválás után, de ez ellen lehet tenni, ki kell tapasztalni, hogy kinek mi válik be erre a problémára. Nekem a tégelyes nivea tök jó, borotválás után vékonyan bekenem a bőrömet vele, és így nem igazán pattog ki meg semmi. Jó, 1-2 kis pötty előfordul ilyenkor is, de kevésbé zavaró, mint amikor az egész bőrfelület kipattogott.
Ha hónaljadon jól bírod a gyantázást és nem szeretnél borotválkozni, akkor kipróbálhatod a gyantát az intim részen is, bár szerintem először csak a bikinivonalon, esetleg a szeméremdombon.
Én egy ideje azon gondolkodom, hogy a bikinivonalon megpróbálom az epilátort. A gyanta nekem nagyon nem jött be, és végülis az epilátor is tartós megoldást nyújt. A nyár közeledtével pedig ki ne örülne, ha nem kellene 2 naponta borotválni a bikinivonalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!