Kamasz lányok, hol és hogyan szőrtelenítetek?
télen borotva,nyáron gyanta.
télen hetente,nyáron havonta.
13 éves korom óta,és 16 vagyok :D
hónalj,ott lent,és a lábam.
14 éves korom óta a hónomat, borotvával.
15 éves korom végefelé ugyancsak borotvával lent is, mert így "kényelmesebb".
16L
Már nem vagyok kamasz de azért irok ha nem baj:)
15 éves korom óta lábamat és hónaljamat borotvával tavaly november óta epilátort használok. és 18 vagy 19 éves korom óta odalent is borotválom, november óta a "domb" részt epilálom:) Szerencsére nem vagyok egy dzsungel dzsordzsa ugyh elég volt 15 évesen elkezdenem ezeket, azt viszont bánom hogy borotvát használtam mert kicsit erősödött, de nem vészes.
21L
13 éves korom óta a hónaljamat és a lábamat térdig.
14 éves korom óta a combomat, és ott lent, valamint a bajszomat.
13 évesen borotvával, aztán mikor elkezdtem a combomat is szőrteleníteni, ott már rögtön a gyantával kezdtem, és nekem a gyantázás azóta is sokkal fájdalommentesebb a combomon, mint a lábszáramon.
Hónaljon egyszer próbáltam a gyantát, nem volt vészes, mikor gyantázták, de mikor nőtt vissza az kb pokol volt, úgyhogy azóta sem gyantázok ott. :)
Bajuszomat természetesen gyantával.
Ott lent pedig borotvával.
Én sem vagyok/voltam "dzsungel dzsordzsa" (ezmiez???? :DDD), de azért hónaljszőre 12-13 évesen már szerintem mindenkinek van, elég gáz lett volna otthagyni.
16L
12 éves koromtól borotváltam a lábamat, hónaljamat, nemi szervemet.
15 éves koromtól pedig epilálok mindenhol, + a karomat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!