Nők/Lányok! Ti is szőrösödtök ott lent a nagyajkaktól befelé haladva is? Ott hogy szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 22:52
1/11 anonim válasza:
1-2 szál ki szokott ott is bújni, de nem mondanám ezt konkrét szőrösödésnek. A gyantába ez a pár szál is bele kerül. Teljes intim gyantát csináltatok rendszeresen.
2/11 anonim válasza:
első válaszoló:
hogy bírod, vagy egy idő után hozzászokik a bőröd?
gondolkoztam már én is rajta, de eléggé betoji vagyok. :D
3/11 anonim válasza:
13 éves korom óta gyantáznak tetőtől talpig kb. (láb végig, kar, hónalj, bajusz, köldök alatti terület), majd 14 évesen elkezdtük a bikinivonalat is szedni, 15 éves korom óta pedig teljes intim gyantát csináltatok, most 19 vagyok. 1-2 alkalom volt számomra hozzászokni. A szépségért meg kell szenvedni, és inkább ez, mint az epilálás. Egyrészt, mert az epilálást magadnak csinálod, görnyedsz a lábaid felett, stb. A gyantát kozmetikus csinálja, neked csak feküdnöd kell, és tűrnöd, valamint jókat beszélgetni közben a kozmetikusoddal. Egy idő után már egy jó program és kikapcsolódás lesz a gyantázás. Arról nem is beszélve, hogy nagyjából negyed annyi szőröm nő a rendszeres gyantázás miatt, és szépen lassan kopik egyre jobban. A fazonomon az első alkalom után a felére csökkent a szőrmennyiség, és hihetetlenül elvékonyodott, nem erős sötét szálak nőnek, hanem szőkés "babaszálak". Ha az idő, és a testhőmérsékletem engedi, akkor cukorgyantával szedjük, ami a legkíméletesebb módszer. Nem mondom, hogy nem fáj, van olyan terület, ahol természetesen még ennyi év gyantázás után is felszisszenek, de ennyit ki lehet bírni, és számomra jobban megéri 3 hetente egy kis fájdalom, mint minden nap negyed óra időpocsékolás a borotválkozás miatt.
4/11 anonim válasza:
Nő, vagy férfi kozmetikusod van?
5/11 anonim válasza:
Férfi kozmetikusról már hallottam, de azért elég nehezen tudom elképzelni.
bár a nőgyógyászok többsége is az....
6/11 anonim válasza:
Nő. Férfihoz nem mennék, bár őszintén bevallom én még nem is láttam férfi kozmetikust. A nőgyógyászom is nő, ha már feljött a téma.
7/11 anonim válasza:
Nekem is női nőgyógyászom van.
Én is néztem, amikor hallottam férfi kozmetikusról.
Ovó bácsiról már hallottam, láttam is, de azért az egészen más dolog...
9/11 anonim válasza:
Mire gondolsz? Hogy a következő vendégnek elmondja, hogy "képzeld, a Katika nuniján is nő szőr"?
10/11 anonim válasza:
Hát pl hogy ennek ilyen puncija volt, vagy olyan. :DDD
Tudom, ezek ilyen gyerek dolgok, de mindig szégyellős voltam. Hiába mondják azt, hogy olyan, mintha a tenyerét nézné, annyi nunit látott stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!