Mitvel tisztálkodtok 'ott'? Szőrtelenítetek?
Az egyik kérdésnél olvastam, hogy nem szabad tusfürdőket és intim mosakodókat használni. És hogy az lenne az egészséges, ha nem szőrtelenítenénk. Ti ezzel hogy vagytok?
Milyen tisztálkodó szereket használtok?
És ha nem túl indiszkrét, akkor a borotválással hogy álltok?
Én sima szappannal mosakszom, és nem szőrtelenítek, csak kedvem szerint néha. Azért elég nagy macera az napi szinten, gondold csak el, ha egyszer vizsgaidoszak van, vagy mással vagy úgy elhavazva, hogy enni, aludni sincs időd, kinek hiányzik még ez is. Egyébként szeretem hosszan is, meg röviden is, a csupasz nem praktikus, mert nekem nagyon kerek, és akkor lefolyik a lábamon a pisi, ha nincs szőr, nincs ami irányítsa a folyadékokat, menstruaciot még nem is mertem csupaszon probalni.
Amúgy egészségi szempontbol tényleg a szőrnek védő szerepe van, valamint a hüvelyPH a legfőbb intim védelem, és annak valóban árt, ha az ember a borotvalas miatt állandóan a hüvelybemenet környékét valami kemikáliával keni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!